Yusuf Erdoğan'ın yeni takımı belli oldu

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Trabzonspor'dan Yusuf Erdoğan ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Yusuf Erdoğan'ın yeni takımı belli oldu
Yusuf Erdoğan'ın yeni takımı belli oldu
GİRİŞ 16.01.2023 20:13 GÜNCELLEME 16.01.2023 20:36
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Kulübü, oyuncusu Yusuf Erdoğan'ın transferi konusunda Adana Demirspor ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcumuz Yusuf Erdoğan'ın, Adana Demirspor'a kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Adana Demirspor, kulübümüze, şarta bağlı bonus olarak 100 bin avro+ KDV ödeme yapacaktır. Ayrıca, oyuncunun sözleşmesi devam ederken üçüncü bir kulübe geçici veya kesin transferinin gerçekleştiği her durumda, Adana Demirspor, elde edeceği transfer gelirinin yüzde 50'sini kulübümüze ödeyecektir."


ANLAŞMA SÜRESİ 2.5 YIL

Bu açıklamanın ardından Adana Demirspor'da deneyimli oyuncuyla 2.5 yıllık anlaşma imzalandığını açıkladı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    vay bee.sağ açıkta dinamo gibi bir adamı oynatmadı trabzonspor ve adam gitti.gitmeklede en doğru kararı vermiş yusuf.adanademirspor çok akıllı işler yapıyor
    Cevapla
  • Carsambali 1 yıl önce Şikayet Et
    Kasimpasa'dan 500 bin euro'ya al,Adana Demirspor'a bedava ver..Belirli sayida mac oynayacakta,Ts ye 100 bin verecek...olme essegim olme.Ts boyle cok oyuncuyu bedava yolladi..Agaoglu 3-5 kurusa tenezzul etmiyor..!Yusuf Sari'yi geri almak istesinler en an 2 milyon euro ister Adana Demirspor..Ayrica Eren kazmasindan cok iyiydi.Hem sag acik Yusuf'un asil mevkisi..
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence Eren Elma dan daha iyiydi yanlış karar takıma adapte edemedi avcı gitmesi kendisi için daha iyi oldu kendini bulur trabzonda bir hoca yok çünkü herkes hoca
    Cevapla
  • Tonyali 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun ağaoğlu sana 100 bine verdin 100 bin nedir ayıptır yaaa neden bizim oyuncularımız her defasında bedavaya gidiyo sen alırken 100 bine aldınmı hiç bi dünya para istiyolar bizden eee biran önce defolup gittt bu kaçıncı yaaaa
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf,BEN Trabzonsporluyum ama kulüp bir daha gel derse gelme.Birileri isabetli ortadan bahsetmiş, bu Yusuf ve gibi gençlerin mücadelesine hakarettir.Benim gördüğüm Yusuf sahada olduğu zaman tekmeye kafa atan bir genç.Hadi bakalım,alın Yusufun yerine bir gavur çocuğu kaça alacaksınız,nasıl bir performans elde edeceksiniz.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf 32 yaşında
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle