Üzücü haber! Trabzonspor, Visca'nın durumunu açıkladı

Trabzonspor ile Fatih Karagümrük arasında oynanan maçta yere düşmesi sonucu sol köprücük kemiği kırılan Edin Visca, ameliyat oldu.

Üzücü haber! Trabzonspor, Visca'nın durumunu açıkladı
Üzücü haber! Trabzonspor, Visca'nın durumunu açıkladı
GİRİŞ 29.12.2022 12:00 GÜNCELLEME 29.12.2022 12:08
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Trabzonspor’da Edin Visca, Süper Lig’in 16’ncı haftasında deplasmanda dün akşam oynanan Vavacars Fatih Karagümrük maçında girdiği ikili mücadelede sol omzunun üzerine düştü. Yere düşmenin etkisiyle oyuna devam edemeyen ve ambulansla hastaneye kaldırılan Boşnak oyuncunun yapılan ilk muayenede sol köprücük kemiğinin kırıldığı belirlendi. Kol kırığı nedeniyle bu sezon ligde toplam 4 müsabakaya çıkabilen oyuncu, yaşadığı yeni sakatlık nedeniyle ameliyat oldu.



Trabzonspor A Takım doktoru Halil Polat, Edin Visca’nın sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Trabzonspor’dan yapılan açıklamada, “Takımımızın deplasmanda oynadığı VavaCars Fatih Karagümrük maçı sırasında sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Edin Visca’nın yapılan muayene ve görüntülemesi sonucunda sol omuz köprücük kemiğinde kırık (klavikula kemiği) tespit edilmiş olup ilk müdahalesi yapılmıştır. Oyuncumuz bugün özel bir hastanede başarılı bir ameliyat geçirmiştir. Futbolcumuzun genel durumu iyi olup rehabilitasyon sürecine de en kısa sürede başlanılması planlanmaktadır. Oyuncumuzun tedavi süreciyle ilgili ilerleyen günlerde bilgilendirme yapılacaktır” ifadelerine yer verildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 14
  • Mehmet Tekke 1 yıl önce Şikayet Et
    Bukadar sanssiz takim yeryuzunde yok.visca Perez dogukan sakatlanmasaydi acik ara sampiyonnolurduk
    Cevapla
  • Medya insanı 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene hakemlerle tam kadroydunuz haklısın
    Cevapla
  • beşiktaşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun.
    Cevapla
  • Visca Airlines 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sezon temas olmadığı halde ve var'da açıkça görünen durumda kendisini ustaca yere atıp, daha doğrusu uçup penaltı aldığı günden sonra adamın belli bir türlü doğrulmadı.
    Cevapla
  • Musa 1 yıl önce Şikayet Et
    Karadenizli sanırım hayır
    Cevapla
  • Karadenizli 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynı dikkati taraftarı olduğun takımın aldığı haksız penaltılar içinde gösterebiliyormusun
    Cevapla
  • Lazoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten iki maçtır bişey olacak diye korkak oynuyordu, bişeyden korkarsan malesef başına gelir. Tek hatalı onu ısrarla oynatan hoca
    Cevapla
  • Eyüboğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne bahtsız çocukmuş ya! Daha yeni dönmüştü sakatlıktan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle