Ahmet Ağaoğlu: Trabzonspor her zaman zirveye oynar

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, olumsuz algılarla tahriklere kapılmayarak maça ağırlığını koyan taraftarların teşekkür ettiğini belirterek, bordo-mavili kulübün her zaman zirve yarışı içinde olacağını söyledi.

Ahmet Ağaoğlu: Trabzonspor her zaman zirveye oynar
Ahmet Ağaoğlu: Trabzonspor her zaman zirveye oynar
GİRİŞ 24.12.2022 23:00 GÜNCELLEME 24.12.2022 23:00
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında sahalarında 2-0 mağlup ettikleri Fenerbahçe müsabakası sonrası ağır gribal enfeksiyon geçirmesine rağmen basın mensuplarını kırmayarak soruları yanıtladı.

Ağaoğlu, "Taraftarlarımız oluşturulmaya çalışılan olumsuz algılarla tahriklere kapılmadan, 100 dakika boyunca takımımızı desteklediler. Geçen seneki 12. adam taraftar gücümüz maça ağırlığını koydu. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Hocamız Abdullah Avcı, teknik heyet ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Bu sadece kazanılmış bir maç. Fatih Karagümrük maçını kazanmadığımız takdirde bu 3 puan çok fazla anlam ifade etmez. Aynı ciddiyetle devam etmeliyiz. Zirve diye bir yarış varsa Trabzonspor her zaman o zirve yarışındadır. Trabzonspor her zaman zirveye oynayacaktır” dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 11
  • Md1983 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağaoğlu TS önümüzdeki üç maçta ne oynayacak göreceğiz
    Cevapla
  • ktm 1 yıl önce Şikayet Et
    tutmayın küçük enişteyi
    Cevapla
  • iso 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolunun en itici elemanlarından biri! Trabzon havalimanının büyütülmesine karşı propaganda yapan, sinsi bir kukladır ahmet çakmaağaoğlu! Hğkğmete şaf sokacak aklınca! Ulan havalimanı mı önemli senin antreman sahan mı?
    Cevapla
  • Gsli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne alakası var kırmızı kart tartışmasız doğru.profesyonel bir futbolcu oyle kart görmez önce kart yememeyi öğreneceksiniz
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Saha içinde adam kovalayan başkan mi demiş bunu :)) Birde arkadaşlar hakem desteği vs demiş pekibu hakemler hangi lobilerin etkisinde yıllardır tribünlerde boncuk gibi dizilen bakanlar vekiller bürokratlar vs artık ince ayarlı çalışmalar yapmıyoruz deseler bile kimlere ne mesajı veriyorlar. Sonra Fener otobüsü kursunlaninca taş gelmiştir deyip faili meçhul olması hatta bunun pankarta yansıtılıp tiye alınması doğal değil mi .. Eskilerin dediği gibi ah arkam ah arkam ..
    Cevapla
  • Fırtına 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav hehe
    Cevapla
  • ...... 1 yıl önce Şikayet Et
    Lan Erdoğan Fenerbahçe li
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle