Trezeguet: Koca bir şehrin mutlu olduğunu görmek...

Trabzonspor'da Trezeguet, Fenerbahçe karşısında aldıkları galibiyetle ilgili "Koca bir şehrin mutlu olduğunu görebilmek bizi mutlu ediyor. Uğruna mücadele ettiğimiz şeylerden birisi de bu." dedi.

Trezeguet: Koca bir şehrin mutlu olduğunu görmek...
Trezeguet: Koca bir şehrin mutlu olduğunu görmek...
GİRİŞ 24.12.2022 22:41 GÜNCELLEME 25.12.2022 01:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor, Fenerbahçe'yi Maxi Gomez ve Trezeguet'nin golleriyle 2-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından bordo-mavili takımda Trezeguet galibiyeti ve attığı golü yorumladı.

Taraftarların maç içindeki desteğine dikkat çeken Trezeguet, "Bugün sahada yalnız değildik. Taraftarımız her an bizim yanımızdaydı. Onları evlerine mutlu göndermek istemiştik. Benim golümden önemli olan şey takımın kazanması. Bu yüzden mutluyuz." dedi.

Alınan 3 puanın önemini vurgulayan Mısırlı oyuncu, "Koca bir şehrin mutlu olduğunu görebilmek bizi mutlu ediyor. Uğruna mücadele ettiğimiz şeylerden birisi de bu. Her şeyden önemlisi 3 puanı elde edebilmek. Her maçta 3 puan alıp taraftarımızı evine mutlu göndermek istiyoruz." yorumunda bulundu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Oflu 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahta seni mutlu etsin
    Cevapla
  • Fırtına 1 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Trezege... Çok iyi oynadın... Taraftar takım sana hoca da sabretti sonucunu aldık... Visca da döndü inşallah daha iyi olacak Trabzonspor...
    Cevapla
  • samii 1 yıl önce Şikayet Et
    25 milyonu üzdünüz ama
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    aferim.sana
    Cevapla