Cornelius, Trabzonspor’u icraya verdi!

Trabzonspor’da geçtiğimiz sezon forma giyen ve sezon başında eski takımı Kopenhag’a dönen Andreas Cornelius’un menajeri, oyuncunun alacakları için Trabzonspor’a dava açtı.

GİRİŞ 18.12.2022 16:39 GÜNCELLEME 18.12.2022 16:58
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Trabzonspor’un 79’uncu Olağan Genel Kurulu’nda yayınlanan faaliyet raporuna göre, bordo mavili takımın 2021-22 sezonunda Parma’dan transfer ettiği ve sezon başında Kopenhag’a transfer olan Andreas Cornelius, alacakları için Trabzonspor’u icraya verdi.

Faaliyet raporunda yer alan bilgiye göre, Danimarkalı golcü Andreas Cornelius’un menajeri Per Steffensen, 3 milyon 529 bin 721 TL ve 1 milyon 411 bin TL tutarında iki ayrı alacağı için bordo mavili kulübe icra takibi başlattı.

Geçen sezon bordo-mavili formayla Süper Lig’de 15 gol ve 5 asist kaydeden Cornelius, 6 milyon Euro bonservisle Kopenhag'a transfer olmuştu. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10
  • Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Kulüplerin iflas etti Kayyum atansin yöneticiler mal varlıklarına el konulsun
    Cevapla
  • Storm61 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu takımları anlamak zor, 6 milyon avroya satıp parayı alıyorsun, 200 bin avroyu ödemiyorsun, bir tane kasanın başına bakkal koyun o yapsın hesabı bari, gelen giden, toptan perakende ve
    Cevapla
  • Ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya millet dönüp kendinize bakın bir. Iki sözleşmeler tl ise ts a helal olsun bu parayı her türlü oder.birde dava açmış deniyor iyi haberi okuyun icra nereden çıktı haber verme de bir sıkıntı var
    Cevapla
  • Gs li 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Trapsonlilar içun her yer Trapson ya Bu adamı da kendilerine ait zannettiler heralde
    Cevapla
  • Fırtına Kuşu_61 1 yıl önce Şikayet Et
    He, nerden anladun, canconlu
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    koskoca şampiyon olmuş takim adamın parasını ödeyemedik mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle