Ahmet Ağaoğlu: Yayın gelirlerinde yaşanan acı gerçek...

Kulüp dergisine konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Futbol kulüplerinin özellikle pandemi sürecinde sonra gelirlerde büyük bir gerileme yaşandığı söyledi.

Ahmet Ağaoğlu: Yayın gelirlerinde yaşanan acı gerçek...
Ahmet Ağaoğlu: Yayın gelirlerinde yaşanan acı gerçek...
GİRİŞ 15.12.2022 12:16 GÜNCELLEME 15.12.2022 13:06
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulüp dergisine açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu, "Sportif alanda, Avrupa'da şampiyonlar ve UEFA Ligi'nden elenmemize rağmen Konfederasyon Kupası'nda play-off oynayarak yolumuza devam ediyoruz. Bugünkü durumda Trabzonspor önündeki Süper Lig, Türkiye Kupası, Süper Kupa ve Konfederasyon Kupası'nı elde etmek için dört kulvarda yarışın içinde bulunmaktadır.

TARAFTARDAN DESTEK İSTEDİ

Tüm kulvarlarda da hedefimizin zirvede yer almak olduğunu ifade etmeme gerek olmadığına inanıyorum, çünkü Trabzonspor için hedef her daim zirvede yer almaktır. Ancak bu yarışta hiç şüphesiz ki taraftarlarımızın tribünleri doldurarak yapacakları maddi ve manevi katkı çok ama çok önemlidir" dedi.

Ağaoğlu, cümlelerine şöyle devam etti:

"Tribünleri dolan, deplasmanlarda da taraftarlarını, 'Bize her yer Trabzon' slagonunun gereğini yerine getirir halde her maça yanında gören futbolcularımız kadar yöneticilerimizin de görevlerini daha büyük bir şevkle yapacaklarından emin olabilirsiniz. Yönetim olarak, Trabzonspor'un tarihten gelen misyonunda verdiği yükümlülükle, zaman ve mekan tanımaksızın hedefi zirve olan başarının peşinden koşmak için birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizden şüphe duymayınız.

"EKONOMİK KAZANIMLAR ARTARACAKTIR"

Futbol kulüplerinin özellikle pandemi sürecinde sonra gelirlerde büyük bir gerileme yaşandığı belirten Ağaoğlu, "Bu bilinen bir gerçektir. Sadece naklen yayın gelirlerinden yaşanan gerileme, kulüplerin kasası için bu acı gerçeği anlatmak için yeterli olacaktır. Bu süreci asgari hasar ile atlatabilmenin çabasına herkesin yapabileceği bir katkının olduğuna inanıyoruz. İşte bunun için tribünlerimizi tamamen dolu görmek istiyoruz. Doldurmak yetmez taraftarlarımızın zirveyi elde etme yolunda futbolcularımıza hiç susmayarak ateşleyici tezahürat ile destek olmasını da bekliyoruz. Bu destek ile gelecek başarı, elde edilecekler, aynı zamanda Trabzonspor'un ekonomik kazanımlarını da arttıracaktır" ifadelerini kullandı. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 11
  • OF'lu 1 yıl önce Şikayet Et
    Riv riv konuşma ......
    Cevapla
  • Misafirrr 1 yıl önce Şikayet Et
    Ligde bir takıma yenilip fenerbahçe üzerinden algı yaparsanız, ligdeki bir çok takımın en büyük vizyonu fenerbahçeyi yenmek olunca bu kadar oluyor demekki.
    Cevapla
  • Dede 1 yıl önce Şikayet Et
    Oyu asis adam geçen gol atan futbolcu alınmalı topçular kendini gösteremiyor sahada adam eskiten topçu olsa övür topçular raatlar boşa kaçıp gol atabilir .Ga oğlu doğru diyor paranın değeri düşmüş .yeyin gelirleri dolara bağlanmalı dolarla trasfer yapılıyor Saygılar.
    Cevapla
  • Genel 1 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım sayesinde 450 milyon dolara ulaşan yayın gelirleri hepiniz federasyon mhk kulüpler bir olup feneri bitirelelim derken türk futbolunu bittirdiniz. Şampiyon takımımız elene elene konferans ligine düştü. Bu aldığınız paralar bile fazla
    Cevapla
  • abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    futbol oynayın ödeyelim parasını destek olalım yatan futbolcu yerden kalkmıyor kalite 0 maçmı izliyoruz tiyatromu belli değil veririm aylık 15 tl premier ligde futbol izlerim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle