Trabzonspor'da gönderilecek iki isim belli oldu!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın, "3-4 aydır bireysel performansını artırmasını beklediğim futbolcular var. Artık beklemem" sözlerinden sonra Yusuf Erdoğan ve Djaniny ile yolların ayrılacağı iddia edildi.

Trabzonspor'da gönderilecek iki isim belli oldu!
Trabzonspor'da gönderilecek iki isim belli oldu!
GİRİŞ 12.12.2022 09:33 GÜNCELLEME 12.12.2022 22:44
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bordo-mavili takımın çalıştırıcısı Abdullah Avcı, '3-4 aydır bireysel performansını artırmasını beklediğim futbolcular var. Artık beklemem. Gerekirse onların yerine altyapıdan oyuncu çıkarırım. Burası Trabzonspor' sözlerinin ardından ayrılıklar da başlıyor.



Yusuf Erdoğan gidecek

Devre arası transfer döneminde takımdan gidecek ilk isim Yusuf Erdoğan olacak. Tecrübeli futbolcunun da ayrılmak istediği ve farklı kulüplerle görüştüğü öğrenildi. Yusuf'un yurt dışı yerine Süper Lig'de bir takımla anlaşması bekleniyor.



Djaniny de yolcu

Yabancı futbolcular arasında da Djaniny ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Geçen sezonki şampiyonlukta önemli rol oynayan yıldız oyuncu, bu yıl beklentilerin çok altında kaldı. Daha önce Djaniny için kulübe gelen teklifl er reddedilmişti. Ancak bu kez yönetimin pazarlık masasına oturması bekleniyor.

Abdullah Avcı, önümüzdeki haftalarda takımla ilgili raporunu yönetime sunacak. Burada gönderilmesini istediği oyuncuların tamamı bulunacak. Yönetim de buna göre transferde yol haritası oluşturacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 11
  • Laz 1 yıl önce Şikayet Et
    Öyle yâda böyle şampiyon avcı yaptı futbolcular çok mu iyi orta acamayan Yusuf tan ne verim aldık
    Cevapla
  • yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    o yusuf u kaşımpaşaya 2 milyon euro kendisine yıllık 1 milyon euro verdirip takıma ben mi aldırdım ..
    Cevapla
  • ofli 1 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf Yazıcı ne iş yapar? Son gördüğümde futbol sahasında geziniyordu?
    Cevapla
  • A.parlak 1 yıl önce Şikayet Et
    Önce avcı gitsin bir sezonda 68 dk oynayan adama fatura kesilmez şampiyon kadrodan ne varsa gonderdi Janny gibi adam gonderilir mi Hadi ordan
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu avcı geldiği günden beri kendi yaptırdığı transferler hepsi boş çıktı kendini kurtarmak için kurban arıyor asıl gönderilecek adam avcı boş boş çok konuşuyor şampiyon kadroyu dagıtırsan birde geçen senin rize maçından bu yana sahada olmayan trabzon var bunun sorumlusu takımı iyi çalıştırmayan avcı hoca
    Cevapla
  • Karakartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Buradan yazıyorum bu Avcı'dan bişey olmaz arkadaş. Elinde geleceğin yıldızı Naci Ünüvar gibi bir futbolcu var oynatmaktan aciz. Enis destan vardı onu da yedi. Bunların Türk futboluna katkısı ancak her dönem tranfer yapıp kulüpleri batırmak. Şenol Güneş gibi bir TD bile neymiş efendim büyük takımlar futbolcu yetiştirme yeri değil diyor. Utanın birazcık ya. Kulup başkanları yerli futbolcuya ve gençlere önem vermeyen kimseyle çalışmasın kardeşim. Futboldan soguduk bunların sayesinde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle