Edin Visca, Türk vatandaşı olacak

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Edin Visca, Fenerbahçe maçını düşündüğünü ifade ederek Türk vatandaşlığı alacağını söyledi.

Edin Visca, Türk vatandaşı olacak
Edin Visca, Türk vatandaşı olacak
GİRİŞ 30.11.2022 18:21 GÜNCELLEME 30.11.2022 18:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

2022 Dünya Kupası nedeniyle verilen arada Antalya'da kamp yapan Trabzonspor, çalışmalarına burada devam ediyor. 

Bordo-mavililerde Edin Visca medya mensuplarının sorularını yanıtladı. Boşnak yıldızın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Futbolu özledim"

"Çok iyiyim. Kariyerimde ilk kez böyle bir sakatlık yaşadım. Son 4 haftadır antrenmanlara çıkıyorum. Yavaş yavaş maçlara hazırlanıyorum. Futbolu özledim. Trabzonspor'un taraftarlarını, takım arkadaşlarımla oynamayı çok özledim."

"3.5 ay sonra hazır oldum"

"Düşerken kırık olduğunun farkındaydım. Doktora hemen 'Kaç ay sürer' dedim. İlk kez böyle bir sakatlık yaşadım. İdmanları, maçları kaçırmayı hiç sevmem. Doktor bana '4 aya dönersin' dedi. Ben de 'Haydi inşallah. 3 aya dönerim' dedim. 3.5 ay sonra hazır oldum."

"Fenerbahçe maçını düşünüyorum"

"Kendimi iyi hissediyorum. Fenerbahçe maçına 3.5-4 hafta var. Fenerbahçe maçını düşünüyorum. Önemli bir maç. Fenerbahçe bizim rakibimiz. Bizim için 6 puanlık bir maç."

"Türk vatandaşlığı alacağım"

"Türk vatandaşlığı alacağım. Ben gelecekte de kendimi Türkiye'de görüyorum; hem kariyer, hem yaşama adına. Türkiye benim ikinci vatanım. Ben Türkiye'de çok şeyler kazandım 12 sene içinde."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • SözünÖzü 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka Çetin adamın aylar sonra forma giyeceği ilk maç fener maçı tabiki feneri düşünecek çağın gerisinde kalmış taraftar zihniyeti yorumu olmuş seninkisi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Topunuz gelin ....
    Cevapla
  • Çetin 1 yıl önce Şikayet Et
    Edinciğim acaba türkiyede başka bir takımı düşünmeni istiyorlar mı? Biraz da bjkyi gsyi falan düşünseniz futbolumuz çağ atlayacak.
    Cevapla