Yusuf Yazıcı'ya sürpriz transfer teklifi!

Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Yusuf Yazıcı'ya İtalya'dan sürpriz bir takım talip oldu.

Yusuf Yazıcı'ya sürpriz transfer teklifi!
Yusuf Yazıcı'ya sürpriz transfer teklifi!
GİRİŞ 17.11.2022 19:05 GÜNCELLEME 17.11.2022 19:05
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Salerno Today sitesinde yer alan habere göre; bir orta saha oyuncusu arayan İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Salernitana, ocak ayı transfer döneminde Yusuf Yazıcı'yı kadrosuna katmak istiyor. Morgan De Sanctis devrede

Haberde, bir dönem Galatasaray 'da forma giyen ve şu anda Salernitana'da Sportif Direktörlük görevini yürüten Morgan De Sanctis'in, milli futbolcunun durumunu araştırdığı öğrenildi.

Ayrıca, İtalyan ekibinin 25 yaşındaki milli futbolcuyu 7 ila 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katabileceği ifade edildi.

Bu sezonki performansı

Bu sezon bordo-mavili formayla 8 maçta sahaya çıkan Yazıcı, skor katkısı üretemedi. Öte yandan, milli futbolcunun Lille ile olan sözleşmesi de 2024 yılına kadar devam ediyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10
  • Tsli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldum delisi oldu çok havalara girdi ve havası söndü 37 yaşındaki ronaldoyu bi örnek alın
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    maalesef sifir yetenek, milli forma ya da ts formasini nasil giydi anlamadim oynadiği zamanda başda teknik direcktör olmak üzere kimse tahammül edemedi
    Cevapla
  • Riddoo 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben böyle bir futbolcu ömrümde görmedim böyle bir yetenek yok adam 3 sezonda Avrupa'da kendini kanıtladı iyi veya kötü adından söz ettiriyordu Ülkeyi yok eden Avrupa'da oyuncularımızın önünü kapatanlar yersiz transferlerle şuanki olan duruma bakın dahada Türk takımları Avrupa'daki Türk oyuncuların peşinde yazıklar olsun Ülkesinde nefes alan düşüncesiz kişilere.
    Cevapla
  • 262626 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçen gün ilk yarının 11 futbolcusunu seçmişler. Dikkat ettiniz mi. Türk futbolcu olarak sadece kaleci var. O da yanlış hatırlamıyorsam Kayserisporun kalecisi. Onun bunun adamı diyerek ülkemizde futbolu ve futbolcumuzu da bitirdiler ya helal olsun.
    Cevapla
  • afyon sucuğu 1 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hocam al gelsin bjk ye
    Cevapla
  • Trabzonlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben Trabzon'luyum bu oyuncu Şenol Hocada olsun pırlanta olur nokta. Aynen desiğine katılıyorum Kardeşim
    Cevapla
  • Karahanlı.....1212 1 yıl önce Şikayet Et
    Sepetleyin gitsin şu artisti....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle