Ahmet Ağaoğlu: "Avcı'nın tartışılması doğru değil!"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Trabzonspor'u uzun süre sonra şampiyon yapan Abdullah Avcı'nın tartışılmasını, hiçbir şekilde doğru bulmuyorum" dedi.

Ahmet Ağaoğlu: "Avcı'nın tartışılması doğru değil!"
Ahmet Ağaoğlu: "Avcı'nın tartışılması doğru değil!"
GİRİŞ 09.11.2022 14:29 GÜNCELLEME 09.11.2022 14:30
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu’na katıldı. Bordo-mavili kulüp başkanı Ağaoğlu, Teknik Direktör Abdullah Avcı’ya yapılan eleştirilere tepki göstererek, "Hocamızın oyun sistemi, değişiklikleri medya ve taraftar tarafından eleştirilebilir. Ancak hocamız, asla tartışılamaz. Trabzonspor'u uzun süre sonra şampiyon yapmış bir hocanın tartışılmasını, hiçbir şekilde doğru bulmuyorum” şeklinde konuştu.

"Örnek gösterilen Sivasspor bile 100 milyon liranın üzerinde açık veriyor”
Başkan Ağaoğlu, kulüplerin ekonomik sıkıntılarına değinerek, “Kulüpler Birliği'nde konuştuk. Ocak şubat ayını zor görürüz, göremeyecek kulüpler de var. Sivasspor'u her zaman örnek gösterirdim. Denk bütçesiyle mücadele eden nadir takım derdim. Bugün Sivasspor'un bile bütçesi 100 milyon liranın üzerinde açık veriyor” diye konuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 16
  • yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    doğru bu yanlış transferlerde , cl den elenmede , avrupa liginden elenmede, lige havlu atmada , gecen yılın 2. yarısında oynanan rezil ötesi oyunda avcı kadar sizinde parmağınız var . bu takıma malesef iyi bir hoca getiremediniz hiçbir zaman ..
    Cevapla
  • ktm 1 yıl önce Şikayet Et
    bu sene bile mhk olmasa ts ümraniyesporla çekişiyor olurdu
    Cevapla
  • ktm 1 yıl önce Şikayet Et
    bazıları hala ts yi avcı şampiyon yaptı sanıyor ts 40 senede bir şampiyon yapıldı ama yapan avcı değil mhk
    Cevapla
  • konya 1 yıl önce Şikayet Et
    yabancılara milyon dolarları verirseniz yükselir kendi değerlerimizi yetiştir uzun süreli oynat hovardaca para harcayan kulüple batmaya mahkumlar
    Cevapla
  • NAZ FERNİBA 1 yıl önce Şikayet Et
    Avcı Türkiyedeki şuan için en büyük hocadır.Kim gelirse gelsin Trabzonu şampiyon yapamazdı...Biraz mantıklı ve vefalı olmak gerekmez mi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle