Yusuf Yazıcı'dan taraftarlara mesaj! "İple çekiyorum"

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Yusuf Yazıcı, sosyal medyada yaptığı açıklama ile sakatlığını atlattığını duyurdu.

Yusuf Yazıcı'dan taraftarlara mesaj! "İple çekiyorum"
Yusuf Yazıcı'dan taraftarlara mesaj! "İple çekiyorum"
GİRİŞ 04.11.2022 23:43 GÜNCELLEME 05.11.2022 09:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yaz transfer döneminin son günlerinde Fransa'nın Lille takımından kiralık olarak Trabzonspor'a gelen ancak şu ana kadar iyi bir performans ortaya koyamayan milli futbolcu Yusuf Yazıcı, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

"Geri döndüğüm için çok mutluyum"

Yusuf Yazıcı yaptığı paylaşımda, "Bu rakamın, bu toprakların, bu şehrin bende çok ayrı bir yeri var. Dünya vatandaşı olmanın, kendi topraklarının değerlerini taşımakla mümkün olduğuna inandım hep. Geri döndüğüm için çok mutluyum. Bir süredir sahada olmamı engelleyen şanssız sakatlığımı sonunda atlattım. Hep birlikte başarılara imza atacağımız günleri iple çekiyorum. Burası, sizler, bu forma benim için çok özel. Ve de desteğiniz, her zamanki gibi çok kıymetli…" ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Kadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Git kumda oyna...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne bundan ne tsden bi cacık olmaz bu sene
    Cevapla