Trabzonspor'un borcu açıklandı!

Trabzonspor'un net borcu 1 milyar 980 milyon 882 bin TL olarak açıklandı.

Trabzonspor'un borcu açıklandı!
Trabzonspor'un borcu açıklandı!
GİRİŞ 29.10.2022 12:23 GÜNCELLEME 29.10.2022 12:47
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un net borcu 1 milyar 980 milyon 882 bin TL olarak açıklandı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, olağan genel kurul toplantısında açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, borçların kendi döneminde azaldığını vurgulayrak,  "185 milyon euro gibi bir borç yüküyle devraldığımız kulübü bugün 105-108 milyon euro civarı borç yüküne indirmeyi başardık. Bizim 3-4 milyar TL borcumuz olduğu söyleniyor sürekli ancak denetleme kurulumuz inceledi. Borcumuz 1 milyar 980 milyon 882 bin TL." dedi.

"Bu şehrin yeni spor tesislerine ihtiyacı var"

"Ahmet Ağaoğlu yönetiminin acımasızca eleştirilmesi gereken en büyük konu altyapı. Biz Trabzonspor'un altyapısını sağlam bir zemine oturtamadık. Pandemi süreci de işin içine girince ciddi şekilde irtifa kaybettik orada. Trabzon'un yeni bir havalimanına ihtiyacı yok, yeni spor tesislerine ihtiyacı var bu şehrin."

"Sezona iyi hazırlanamadık"

Rakiplerimiz sezona çok iddialı transferler ile girdi. '100. yılda şampiyonluk' mottosuyla çok agresif olarak başladılar lige. Şu anda şampiyonluk mücadelesi veren 5-6 kulüp var ve yine söylüyoruz; Şampiyonun kim olacağını sezon sonunda göreceğiz

"Sezona iyi hazırlanamadık. Bir yeniden yapılanma söz konusu. Bu uyum sürecinin atlatabileceğimiz dönem 1. ve 2. hazırlık dönemiydi ancak transferlerin birçoğu kamp dönemine yetişemedi. Transferlerin gerçekleşmesi bir yönetim zaafiyetinden kaynaklanmadı. Transfer döneminin başında 12 milyon euro istenen oyunculara sonlara doğru 2.5-3 milyon euro istenmeye başladı."

"Şampiyonlar Ligi'ne katılamayıp 12 milyon euro gelirden olduk ancak altyapımızdan yetiştirdiğimiz Ahmetcan Kaplan'ı 9.5 milyon euroya satarak oradaki açığı kapattık. Trabzonspor ne yaparsa yapsın altyapısına önem vermek zorunda. Tabii altyapı programlarının da üst yapı ile iç içe olması gerekir."

"Hakemler hakkında konuşmama kararı aldık"

"Biz hakemler hakkında konuşmadığımız için hakemlerin müsaadesine mazhar oluyorsak, siz de susun, siz de konuşmayın. Böylelikle işin içinden çıkmış oluruz. Biz yönetim olarak hakemler hakkında konuşmama kararı aldık ve bir senedir bu duruşumuzu devam ettiriyoruz."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok boş yapmış... Şampiyonlar ligine katılamayınca aradaki farkı Ahmet can dan gelen parayla kapatmak bu nasış anlayış, şampiyonlar ligi+ahmet can dan elde edilen gelir iyi olmazmıydı yani, bu neyin kafası....
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırak kulübü Trabzon'u satsanız bu parayı ödeyemezsiniz
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hade 3 büyükler batık durumda ts nin bu kadar borcu nasıl olur arkadas şehir takımı ts bu borcu devlete mi yükleyerek kapatacaklar
    Cevapla
  • Kadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu borçu kim ödeyecek. Borçu olan kulüplere Kayyum atansin. Başkan ve yöneticilerin mal varlıklarına el konulsun.
    Cevapla
  • RealTs 1 yıl önce Şikayet Et
    başkan şampiyonlar ligine 1 santrafor alamadık diye 12 milyon eurodan olduk. Bu transfer stratejisi bize Ahmetcanı sattırıp açık kapattık demek büyük bir handikap. Devre arasında tam 1 santrafor ve merkeze topu dağıtacak bir yıldız alamassak şampiyonun biz olamayacağı malum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle