Uğurcan Çakır'ın eldivenleri satışa çıkarıldı! Bartınlı madenci aileleri...

Trabzonspor’un kaptanı Uğurcan Çakır’ın Beşiktaş maçında giydiği eldivenler, Bartın’da yaşanan maden ocağı patlamasında hayatını kaybeden 41 madencinin ailesi için başlatılan ‘Kurtaran Eller’ kampanyasında açık artırmaya çıkarıldı.

Uğurcan Çakır'ın eldivenleri satışa çıkarıldı! Bartınlı madenci aileleri...
Uğurcan Çakır'ın eldivenleri satışa çıkarıldı! Bartınlı madenci aileleri...
GİRİŞ 21.10.2022 20:13 GÜNCELLEME 21.10.2022 20:14
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Bartın’da geçtiğimiz hafta yaşanan maden ocağı patlamasında 41 madenci hayatını kaybetti.

TRABZONSPOR'DAN ÖRNEK KAMPANYA

Trabzonspor, büyük üzüntü yaşanan facianın ardından hayatını kaybeden madencilerin aileleri için ‘Kurtaran Eller’ kampanyası başlattı.



UĞURCAN ÇAKIR'IN ELDİVENLERİ AÇIK ARTIRMAYA ÇIKARILDI

Kampanya kapsamında Süper Lig'in 10'uncu haftasında oynanan Beşiktaş maçında takımın kalecisi Uğurcan Çakır’ın kullandığı imzalı eldivenler, online bir platformda açık artırmaya çıkarıldı.

İLK TEKLİF AĞAOĞLU’NDAN

Yardımseverleri kampanyaya teşvik etmek amacıyla açık artırmada ilk teklifi Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu yaptı. Başkan Ağaoğlu, kaptan Uğurcan’ın eldivenlerine 100 bin TL teklif sunarak kampanyaya ilk katılan kişi oldu.



"BARTIN’A DESTEK OLMAYA ÇAĞIRIYORUZ"

Trabzonspor’dan yapılan açıklamada, “Maden kazasında yitirdiğimiz 41 madencimizin ailelerine destek olmak amacıyla Kurtaran Eller Kampanyası'nı başlatıyoruz. Kalemizin kurtarıcısı Uğurcan Çakır'ın Beşiktaş maçında giydiği eldivenlerini açık artırmaya çıkarıyoruz.  İlk teklifi de Başkanımız Sn. Ahmet Ağaoğlu 100 bin TL ile başlatıyor. Tüm Türkiye'yi Bartın'a destek olmaya çağırıyoruz” ifadelerine yer verildi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 13
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir günlük maç gelirinizi verin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    konuyu anlamamışsınız eldiven konu değil bu bir duyuru duyarlı olmaya insanları bu kampanyaya destek için gayret etmesini bunu anlamıyorsunuz vay halimize sen ne verdin onun bir eldiveni dünya yardım toplar insanların gayretini şevkini kırmayın
    Cevapla
  • mhkspor 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim ne yapsın bunun eldivenini birde imza atmış kulübü forma satamıyor başkanları zorla futbolculara satmasa bu eldivenini satacakmış
    Cevapla
  • Deli gadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav aldiginiz maaslar milyonlarca vereceginiz bes onbin tl icin eldiven satilirmi vereceksen hediye ver yakistiramadim sanki muhammet alinin eldivenini satiyorsun cok komik bir girisim vereceksen uc bes ver yoksa onu satarim bunu satarim
    Cevapla
  • hakan 61 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin beynin bu kadar çalışıyor diyeceğim ama malesef hiç çalışmıyor demekki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle