Yusuf Erdoğan, Abdullah Avcı'nın gözünden düştü

Trabzonspor'da kadroya girmekte zorluk çeken Yusuf Erdoğan bordo-mavili takıma veda edebilir.

Yusuf Erdoğan, Abdullah Avcı'nın gözünden düştü
Yusuf Erdoğan, Abdullah Avcı'nın gözünden düştü
GİRİŞ 11.10.2022 16:29 GÜNCELLEME 11.10.2022 16:33
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı tarafından şans verilmeyen isimler arasında yer alan Yusuf Erdoğan devre arasında gönderilebilir.

Tecrübeli teknik adam, antrenman ve oyuna sonradan dahil olduğu maçlardaki performansını beğenmediği 30 yaşındaki futbolcuyu gözden çıkarmış durumda.



Ankaragücü talip olmuştu

Geçen sezon 500 bin Euro karşılığında Kasımpaşa'dan transfer edilen Yusuf Erdoğan'a sezon başında Ankaragücü ve bazı TFF 1. Lig ekiplerinden teklif geldi. Abdullah Avcı'nın bir şans daha vermek için takımda tuttuğu Yusuf Erdoğan'ın bu şansı iyi kullanamadığı ve devre arasında teklif gelmesi durumunda gönderileceği aktarıldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 21
  • yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    kim düşmediki gözünden bey efendinin sayalım mı , yusuf aldırdı gözünden düştü kim aldırdı yusuf u ? imsail , yunus vardı , kouwasi , koita vardı bay bilmiş in TS ye çaktığı kazıklar , bu yılda trezege , barti , bartra , yusuf yazıcı gibi sağlam kazıklar çaktı bize hızla BATMAYA doğru gidiyor TS ..
    Cevapla
  • Devleti ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Avcı iyi bir hoca olsa Yusuf u trezzegenin yerine ilk 11 de oynatirdi suçlu hoca
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf Oynatılmalı. kaliteli ve yerli.
    Cevapla
  • sarı 1 yıl önce Şikayet Et
    kalite ne la
    Cevapla
  • B.Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf'a yeterli şans verilmedi ve kendisine haksızlık yapılıyor Abdülkadir kadar süre alsa performansını çok iyi bir seviyeye çekerdi kaldı ki çok kötü performans gösteren bir sürü oyuncu var şu anda gitsin direkt oynayacağı bir takımda devam etsin onun için en iyisi bu.
    Cevapla
  • Erdo 1 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf un alınması zaten hataydı, kapasitesi bu kadar, buna eren elmalı, hüseyin türkmen de eklenmeli, benzer durumda olan yabancı futbolcularda var, ilerlemiş yaşına rağmen wakaeme siz olmadığı görülüyor. Ne oynadığımız belli değil, takım zevk vermiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle