Berna Gözbaşı: Zorlama bir penaltıyla maçın seyri değişti

Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı, "3-4 yıldır Trabzonspor maçına verilmeyen, verdirilmeyen bir hakem ne hikmetse bizim maçta görev alıyor" dedi.

Berna Gözbaşı: Zorlama bir penaltıyla maçın seyri değişti
Berna Gözbaşı: Zorlama bir penaltıyla maçın seyri değişti
GİRİŞ 01.10.2022 19:44 GÜNCELLEME 01.10.2022 19:44
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında sahasında Trabzonspor'a 2-1 yenilen Yukatel Kayserispor'un kulüp başkanı Berna Gözbaşı, çok üzgün olduklarını ve hakem hataları yüzünden karşılaşmadan yenik ayrıldıklarını söyledi.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Gözbaşı, "Zorlama bir penaltıyla maçın seyri değişti." dedi.

Hakemin adaletsiz bir maç yönettiğini belirten Gözbaşı, "3-4 yıldır Trabzonspor maçına verilmeyen, verdirilmeyen bir hakem ne hikmetse bizim maçta görev alıyor. Her halde kendisini affettirmeye çalıştı. Bunu kaza olarak görüyoruz. Bu adaletsizliğin de hesabı sorulmalı. Zorla maç bir yerden bir yere taşınıyor. Maç kazandık diye havaya girmesinler." ifadelerini kullandı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Nuri 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan...
    Cevapla
  • Engin 1 yıl önce Şikayet Et
    Haftaya da Kasımpaşa Trabzon ve hakemlere karşı oynayacak. Sonuç ne olur sizce? Tabi ki yine hakemler kazanacak. Bu tiyatroya TFF den MHK den çıt yok. Demek ki her kurum ve kurula gereken ayar yapılmış. Gerçekten artık mide bulandiracak seviyeye geldi. Bakalım bu rezalet nereye kadar devam edecek.
    Cevapla
  • Karataşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkes biliyor 4 büyükler hakemler tarafından kollaniyor her maçta bir penaltıları var.
    Cevapla
  • Evet 1 yıl önce Şikayet Et
    Kayseri sivas kupa finalinden sonra 2.darbeyi yedi...ufukta 2.lig var...çatır çatır yendik
    Cevapla
  • Boş Adam... 1 yıl önce Şikayet Et
    boş boş konuşuyorsun başkaniye.. ayni pozisyonun tam tersi iki oyuncunu mücadelesinde sari cikartti bu hakem müfseddesi bunuda atladiydi allahtan Var vardı da mecburen penaltıya gitti
    Cevapla