Marek Hamsik'ten kusursuz performans

Sakatlığın ardından ilk kez Kızılyıldız maçına 11’de başlayan ve golünü atan Marek Hamsik, Trabzonspor'un Gaziantep FK ile karşılaştığı mücadelede yine kusursuza yakın oynadı.

Marek Hamsik'ten kusursuz performans
Marek Hamsik'ten kusursuz performans
GİRİŞ 19.09.2022 09:56 GÜNCELLEME 19.09.2022 11:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sakatlığın ardından ilk kez Kızılyıldız maçına 11’de başlayan ve golünü atan Marek Hamsik, yine kusursuza yakın oynadı. Abdullah Avcı’nın saha içindeki lideri, Trezeguet’nin attığı ilk golün hazırlayıcısı oldu. 79 dakika sahada kalan Slovak yıldız, yüzde 90 pas isabeti, 7 ikili mücadele kazanma, 2 şut pası,4 adam geçme ve 3 top kapma istatistiğiyle oynadı. Hamsik, 79. dakikada yerini Gbamin’e bıraktı.

336 gün sonra Bakasetas

Bakasetas, tam 11 aylık aranın ardından Akyazı’da Trabzonspor taraftarının önünde gol sevinci yaşadı. En son geçtiğimiz sezonki Fenerbahçe mücadelesinde 2 gol atan Yunan yıldız, devamında Akyazı’da ağları havalandıramamıştı. Başarılı futbolcu, Gaziantep FK’ya karşı attığı penaltı golüyle 336 günlük büyük hasreti bitirdi. Golün ardından inanılmaz bir sevinç yaşayan ve tribünlere koşan Bakasetas, sahanın en iyilerinden biriydi. Bakasetas, geçtiğimiz haftaki Adana Demirspor maçında da penaltıdan fileleri havalandırmıştı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Hamsik Sen olmasan eğer Avcı bir hiç .. Avcı nın oyunu Yan yan geri geri teknik taktik yok kendini Guardiola sanıyor hayal dünyasında yaşıyor adam.
    Cevapla