Cornelius'tan transfer itirafı!

Trabzonspor’dan eski takımı FC Kopenhag’a transfer olan ve önceki akşam da Silkeborg'a karşı forma giyen Cornelius, bu transferin kendisini çok şaşırttığını ifade etti.

Cornelius'tan transfer itirafı!
Cornelius'tan transfer itirafı!
GİRİŞ 04.09.2022 19:14 GÜNCELLEME 04.09.2022 23:44
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Trabzonspor’dan eski takımı FC Kopenhag’a transfer olan ve önceki akşam Silkeborg karşısında 90 dakika forma giyen golcü futbolcu Cornelius, bu transferin kendisini çok şaşırttığını belirtti.

Yakın zamana kadar sadece Türkiye’deki performansını sergilemeye odaklandığını, ancak eski kulübüne karşı oynadığı iki maçtan sonra tablonun değiştiğini ifade eden Cornelius, aniden oluşan eski takımına geri dönme fırsatı üzerine, Kopenhag’a gitmesi için daha ucuz bir fiyata izin vermelerinden dolayı bordo-mavililere teşekkür etti.

“Trabzonspor ’un böyle davranmasına şaşırdınız mı?” sorusuna ünlü forvet Cornelius, şu cevabı verdi:

“Bu anlayışa sahip olmadıklarından korkabilirdim. Ama yönetimde anlayışla karşılayan iyi insanlar vardı ve bunun için herkese minnettarım.”

- Skorer

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kopenhag maçlarında kafan transferdeydi.bunu bile bile yönetim seni verdi.seni süründürür öyle yollardım
    Cevapla
  • yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    avcının vizyonsuzluğu yüzünden elendik cl den . kornelyus un yerine koitayı bile oynatsaydı turu gecerdik . 180 dakika 0 etki ile oynayan adamı sahada tuttu . bunuda bir basın mensubu yüzüne soramadı neden diye
    Cevapla
  • Danimarkadan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kopenhag onu almazdı eğer kendi golcülerini satmamış olsalardı birde şampiyonlar ligine katılım bedeli aldılar ayaklarını yorgana göre uzatıyorlar para savurmuyorlar
    Cevapla
  • masalcı dede 1 yıl önce Şikayet Et
    Avcı demekki kafa da bitirmiş adamı yeni hikaye yazacak avcı
    Cevapla
  • 1453-1461 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam 5e geldi 6ya gitti. Fazlasını etmezdi. Hayırlı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle