Trezeguet: Allah'a hamdolsun!

Trabzonspor'un Ümraniyespor maçında galibiyet golünü atan Trezeguet karşılaşmanın ardından, "Oynadığım oyunlarda takım için oynamaya çalışan oyuncuydum. Golün zaman alsa da geleceğini biliyordum. Allah’a hamdolsun” dedi.

Trezeguet: Allah'a hamdolsun!
Trezeguet: Allah'a hamdolsun!
GİRİŞ 02.09.2022 23:28 GÜNCELLEME 02.09.2022 23:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, deplasmanda Ümraniyespor’u 1 - 0’lık skorla mağlup etti.

Bordo - Mavililerin yıldız ismi Trezeguet maçın ardından konuştu.

Bordo - Mavililerin golünü atan isim olan Trezeguet, “Öncelikle 3 puan için bu galibiyetin gelmesiydi ve bugün geldi. Gol atmaktan daha önemli olan takımın kazanması. Golün geleceğini biliyordum ama önemli olan takımın kazanmasıydı” dedi.

Adaptasyon sürecinin nasıl gittiği sorusuna ise Trezeguet, “Şampiyon bir takıma geldiğimin farkındayım. Büyük takıma geldiğimin farkındayım. Buraya geldiğinizde büyük oyuncularla karşılaşıyorsunuz. Oynadığım oyunlarda takım için oynamaya çalışan oyuncuydum. Golün zaman alsa da geleceğini biliyordum. Allah’a hamdolsun” diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    başakşehir in bonservissiz aldığı münir bundan çok daha iyi , trezege çok bencil oynuyor bu durum takımı yoruyor ve dar alanda etkili değil .
    Cevapla
  • Gs es Efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Açılış golünü attı..gerisini getirir
    Cevapla