Naci Ünüvar yarın geliyor!

Trabzonspor’un Ajax’tan transfer ettiği Naci Ünüvar, resmi sözleşme imzalamak için yarın kente gelecek.

GİRİŞ 27.08.2022 15:13 GÜNCELLEME 28.08.2022 08:58
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bordo-mavililer, uzun süredir transfer listesinde olan Ajaxlı genç oyuncu Naci Ünüvar’ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. Satın alma opsiyonunda uzlaşı sağlanamayan oyuncu, Temmuz ayında Ajax ile olan sözleşmesini 2026 yılına kadar uzatmıştı. Sol kanat ve 10 numara oynayabilen golcü oyuncu, yarın sabah 07.40'ta Trabzon'da olacak.

Süper Lig'in 4'üncü haftasında yarın akşam oynanacak Galatasaray maçı öncesinde teknik direktör Abdullah Avcı ile görüşecek olan oyuncu, karşılaşmayı tribünlerden takip edecek.
 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • Metın 1 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Avcı ya şampiyonalar ligi finali oynayacak kadro ver o yine play off ta elenir, adam Lig şampiyonluğunun Türkiye de iş yaptığını iyi biliyor.
    Cevapla
  • Emre 1 yıl önce Şikayet Et
    harika transfer
    Cevapla
  • seyfo karadenizli 1 yıl önce Şikayet Et
    aferin!!!yazıklar olsun.alacağınız gol bölgeleri için hız,güç ve tekniği on üzerinden sekiz olan 3 topçuydu.onuda beceremediniz.şampiyonlar ligine de veda ettiniz.şimdi gidin messiyi alın:)))
    Cevapla
  • Arif55 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu oyuncuyu 1 yillik kiralamanin nedeni nedir??? A.Omur,Bardi,Kerem Sen,Bakasetas ayni mevkide oynuyor.Cope atilmaya devam ediliyor paralar.Oyuncuyu parlatip Ajax'a geri gondercekler.Birde oynama garantisi verilmis.
    Cevapla
  • bordo bereli 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçti borun pazarı sür eşeğini Niğdeye... tarihi fırsatı elimizin tersiyle ittik resmen...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle