Abdülkadir Ömür: Umutsuz değiliz!

Trabzonspor'un yıldız orta sahası Abdülkadir Ömür, ''Umutsuz değiliz, taraftarlarımızın maçı çevirecek bir atmosfer yaratacağını düşünüyoruz." dedi.

Abdülkadir Ömür: Umutsuz değiliz!
Abdülkadir Ömür: Umutsuz değiliz!
GİRİŞ 23.08.2022 20:22 GÜNCELLEME 23.08.2022 20:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında deplasmanda Kopenhag'a 2-1 mağlup olan Trabzonspor, rakibini rövanşta Akyazı'da ağırlayacak.

Danimarka temsilcisi karşısında 2 farklı galip gelmesi halinde turu geçen taraf olacak temsilcimizde Abdülkadir Ömür, karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İlk maçta iyi oynamalarına rağmen istediklerini sonucu alamadıklarını hatırlatan yıldız orta saha, rövanşta çok iyi konsantre olacaklarını ve taktiğe sadık kalacaklarını vurguladı, ''Umutsuz değiliz, taraftarlarımızın maçı çevirecek bir atmosfer yaratacağını düşünüyoruz. Umarım turu atlayıp gruplara kalmayı başarırız.'' dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaziklar olsun sen hakikaten türkmüsün ben her takimimizi destekliyor başarilar diliyorum
    Cevapla
  • brv 1 yıl önce Şikayet Et
    bir bjk li olarak Ts a başarılar diliyorum. 1-0 olsun bizim olsun
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Vurduğun gol olsun kopenak
    Cevapla