Naci Ünüvar transferinde geri sayım

Sol kanada Naci Ünüvar’ı transfer etmek isteyen Fırtına, transferde sona geldi. Oyuncunun kulübü Ajax, 19 yaşındaki genç futbolcunun kulüpten ayrılmasına onay verdi.

Naci Ünüvar transferinde geri sayım
Naci Ünüvar transferinde geri sayım
GİRİŞ 21.08.2022 10:04 GÜNCELLEME 21.08.2022 18:45
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Edin Visca’nın sakatlığı sonrasında, Boşnak oyuncunun hem açığını kapatacak hem de ilerleyen zamanlarda rotasyona katkı verecek bir isim arayan Trabzonspor , bir süredir Ajax’ın genç futbolcusu Naci Ünüvar için girişimlerini sürdürüyordu. Taraflar arasında yapılan temaslarda, ortadaki pek çok pürüzün kalktığı bilgisine ulaşıldı. Buna göre 24 Ağustos’ta Kopenhag ile oynanacak karşılaşma sonrasında imzaların yüksek ihtimalle atılacağı öğrenildi.

Ajax madde koyacak

Sözleşmenin kiralık olarak yapılacağı belirtilirken, herhangi bir satın alma maddesinin olması ise beklenmiyor. Bu arada transferde Fırtına’nın hocası Abdullah Avcı’nın büyük rol oynadığı belirtildi. Deneyimli teknik adam, özellikle yerli kuralı nedeniyle 19 yaşındaki sol kanat oyuncusunun süre bulabileceğinin altını çizdi. Bu doğrultuda Ajax’ın da sözleşmeye, ‘Forma giyme’ şartı koyması bekleniyor. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Karahanlı.....1212 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha kimleri alacan be adam ??
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın çoluk çocuğu transfer yapın adam gibi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene rakiplerin kötü olmasından dolayı yalancı bahar yaşadı Trabzonspor sayın avcının kalitesini avrupa kupalarında görecegiz inşallah başarılı klur ama durum pek iç açıcıdeyil.
    Cevapla
  • HARAMİDERE li 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor Abdullah Avcı yı kovmadan transfer yapmamalı.
    Cevapla