Ahmetcan Kaplan resmen Ajax'ta!

Trabzonspor, Ahmetcan Kaplan'ın 9.5 milyon euro ve sonraki satıştaki kardan %15 pay karşılığında Ajax'a transfer olduğunu açıkladı.

Ahmetcan Kaplan resmen Ajax'ta!
Ahmetcan Kaplan resmen Ajax'ta!
GİRİŞ 19.08.2022 15:35 GÜNCELLEME 19.08.2022 15:43
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un genç yıldızı Ahmetcan Kaplan, Hollanda devi Ajax'a transfer oldu.

Trabzonspor'dan KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Ahmetcan Kaplan'ın Ajax Kulübüne kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Ajax, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 9.500.000.-EUR ödeme yapacaktır. Ayrıca, oyuncunun başka bir kulübe transferi halinde, 9.500.000.-EUR'u aşan kısmın %15'i Ajax tarafından Kulübümüze ödenecektir." denildi.

Ajax, Ahmetcan Kaplan ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • Tsli 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi para. İyi takım. Lakin Gökdeniz, tugay, Nihat dışında ciddi bir başarı gösteren devamlılığı olan oyuncumuz yok. Ben Ajax hocası olsam kesinlikle Türk futbolcu almazdım. İsveç nornec al. Garanti oynuyorlar.
    Cevapla
  • Alp 1 yıl önce Şikayet Et
    hep topçularımız Real- Barça- Liverpol gb büyüklerde oynasın isitiyoruz. Avrupada oynasın yeter ordaki zihniyet ve manteliteyi buraya taşısınlar ki ligin en gözde kulüplerinden biri Konya bile 2 ligde oynayan Avrupa takımını yenemiyor düzen değişsin.
    Cevapla
  • Hannover 96 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi oraya gidip havalara girmeden ; Ozan Tufan - Ozan Kabak - Cenk Tosun'un yapamadıklarını yap !! Hayat'ta fırsat herzaman gelmez....
    Cevapla
  • İbrahim Teneke 1 yıl önce Şikayet Et
    Olması gereken bu. Yetiştirip satacaksın. Artık futbolculara 21 yaşından sonra kimse yatırım yapmıyor. Çünkü bizim ülkemizde kalınca gelişemiyor, köreliyorlar. Ahmetcan adına sevindim.
    Cevapla
  • Garip Garbi 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha öncede yazmıştım. Çok isabetli bir karar verilmiş. Tam kendini geliştirebileceği yer. İnşallah daha iyi olur. Sonraki Real Madrid..Barça veya MU ...Ahmetcan a ve Hollandada ki Türklere hayırlı olsun.. Hollandadan selamlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle