Ajax, Naci Ünüvar için Trabzonspor'a şart koştu!

Trabzonspor, Ajax'ın genç yıldızı Naci Ünüvar'ı kiralık olarak kadrosuna katmayı hedefliyor. Hollanda devi ise, süre alamamaktan şikayetçi olan genç futbolcu için "forma giyme" şartı koymak istiyor.

Ajax, Naci Ünüvar için Trabzonspor'a şart koştu!
Ajax, Naci Ünüvar için Trabzonspor'a şart koştu!
GİRİŞ 19.08.2022 09:48 GÜNCELLEME 19.08.2022 19:00

Sol kanada takviye yapmak isteyen Bordo-Mavililer, gündemine Hollanda Ligi ekiplerinden Ajax'ın formasını giyen Naci Ünüvar'ı almıştı. Yapılan görüşmelerde taraflar arasında önemli yol katedilirken, genç futbolcunun kiralanması hedefleniyor. Özellikle A Takım'da görev süre alamamaktan dolayı şikayetçi olan 19 yaşındaki futbolcunun transferine ise bir şart konacak. Buna göre Ajax; Naci'nin, Bordo-Mavili takıma gitmesi halinde 'Forma giyme' maddesi koyacak. Eğer taraflar bu konuda da anlaşma sağlarsa transferin gerçekleşmesi an meselesi olarak görülüyor. Naci, 2018'den bu yana Hollanda temsilcisinin altyaş takımlarında şans bulmuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.