Trabzonspor, nasıl tur atlar? İşte cevabı

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off ilk maçında temsilcimiz Trabzonspor, deplasmanda Kopenhag'a 2-1 yenildi. Peki Trabzonspor, nasıl tur atlar? İşte detaylar...

GİRİŞ 17.08.2022 10:24 GÜNCELLEME 17.08.2022 20:46
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi Play-Off ilk maçında Trabzonspor , Danimarka temsilcisi Kopenhag ile deplasmanda karşılaştı. Sahadan 2-1 mağlup ayrılan fırtına tur şansını Akyazı'ya bıraktı.

Yenilmemesi ve berabere kalmaması gerekiyor

Bordo-Mavililer, Akyazı'da oynayacağı karşılaşmada Eğer mağlup olursa ya da berabere kalırsa skora bakılmaksızın Şampiyonlar Ligi'ne veda edecek.

Tek fark maçı uzatır

Eğer Trabzonspor mücadelenin 90 dakikasını 1-0, 2-1 ya da 3-2 gibi tek farkla galip bitirirse karşılaşma iki devreli uzatmalara gidecek. Uzatmalarda da gol olmaması halinde penaltı atışları yapılacak.

Trabzonspor nasıl tur atlar?

Fırtına'nın Kopenhag'ı eleyerek Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalması için mutlaka sahadan 2 farklı galibiyetle ayrılması gerekiyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • Serkan 61 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon sporum ikinci yaridaki kadroyla maca baslasaydi cok farkli mac izlerdik ve maci alir yada berabere biterdi olsun sans biz akyazida onlari dagitir yollariz bu kadar basit takimimiza inaniyoruz guveniyoruz
    Cevapla
  • Serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonumun acilen bir ön libero ve 10 numara bir de forvet alması lazım. Adamlar nasıl koşuyor nasıl hızlı ve organizeler gördünüz... Falk tarzında birer 6, 10 ve 11 numara lazım takıma. Orta saha ve Cornelius çok hantal ama çok.
    Cevapla
  • ??? 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor nasil tur atlar burdan uefa avrupa ligine atlar ordan konferans ligine atlar ordandan Turkiye super hali saha ligine atlar...
    Cevapla
  • Gs es Efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Ts ilk yediği gol ofsayt
    Cevapla
  • Umut 1 yıl önce Şikayet Et
    Net
    Cevapla
  • Gsli 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk Hakemler olmadi zaman tsnin sansi yok
    Cevapla
  • Futbolsever 1 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş kopenhagın attığı ilk gol net ofside.. neyi konuşuyorsun??
    Cevapla
  • Fblilier 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir bekiş açısı doğru ama
    Cevapla
  • Giray 1 yıl önce Şikayet Et
    evet gs ve fb hersene yarı finale çıkıyor
    Cevapla
  • Şenol 1 yıl önce Şikayet Et
    Mücadele edecek olan takım Trabzon değil Türkiye Türk olun biraz olm türk Trabzon'un alacağı puan Türkiye hanesine yazılacak seneye şampiyon olursanız şampiyonlar ligine direkt katılma şansıni arttıracak nasıl turksunuz arkadaş ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle