Transfer tamam! Ahmet Can Kaplan imzayı atıyor

Trabzonspor ile Ajax'ın anlaşmasının ardından Ahmet Can Kaplan'ın temsilcisi, Hollanda ekibiyle sözleşme imzalamak için Amsterdam'a gitti.

GİRİŞ 16.08.2022 13:48 GÜNCELLEME 16.08.2022 15:08
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Holldan devi Ajax, Trabzonspor'dan Ahmetcan Kaplan'ı kadrosuna kattı. Ajax, 9.5 milyon euroluk bonservis bedelinin 4 milyon 750 bin euroluk kısmını peşin olarak ödeyecek.

Ahmet Can Kaplan'ın temsilcisi, Hollanda ekibiyle sözleşme imzalamak için Amsterdam'a gitti. Transferin bugün resmiyet kazanması bekleniyor.

Koopenhag maçının ardından Hollanda'ya geçecek

Trabzonspor’un Kopenhag ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçı için kafileyle birlikte Danimarka’ya giden Ahmetcan karşılaşmanın ardından Hollanda’ya geçecek.

19 yaşındaki stoper, Amsterdam’daki sağlık kontrollerinin ardından Ajax ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Trabzonspor altyapısından yetişen Ahmetcan Kaplan, geçen sezon A Takıma yükseldi. Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda 18 maça çıkan savunma oyuncusu 1 asist yaptı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 25
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim klúpler emekli oyuncu pesinde, yabanci takimlar gelecege yatirim pesinde. Iste, klüplerin neden battigi belli olmuyormu ülkemizde
    Cevapla
  • Misafir93 1 yıl önce Şikayet Et
    Takım stoper arıyor o zaman elindekini niye satıyor elindeki kötü olsa ajax gibi takıma gitmez anlam veremedim
    Cevapla
  • Patrik 1 yıl önce Şikayet Et
    Alengirli isler bol gunesler ahmetcan kimdirde ayax gibi bi takim 10 m veriyo
    Cevapla
  • Patrik 1 yıl önce Şikayet Et
    Gec bu isleri necoo kimler kimler para yedirdi nasil sampiyon yapildiniz cumle alem biliyor su futbolcu birak 10 5 etmez bos yapmayin alicengiz oyunlari bunlar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi ne futboldan nede futbolcudan anlamiyan taraftar ve yöneticiler yüzünden klüplerimiz batiyor
    Cevapla
  • Furkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Acun mu zannettin
    Cevapla
  • Necati kırkayakf 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin ülkendekiler gibi 35 yaşında adama verselerdi sorun olmaz dı dimi. Haa illaki alengirli işler arıyorsan İstanbul takımlrına bak. Onlarda çok var.
    Cevapla
  • Tebrikler 1 yıl önce Şikayet Et
    Ligde kac dakika oynadı genç kardeşimiz helal olsun valla iyi para hem de Ajax'a gitti.İnşallah tüm takımlarımızdan böyle satışlar görürüz.
    Cevapla
  • Riza53 1 yıl önce Şikayet Et
    Zoruna gidecekler olacaktır, zorunuza gitmesin la oluumm, sisirmeynen olmuyor bu islerr, halis muhlis Trabzonspor altyapısı, boru degil :)))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle