Club Brugge'den Cornelius atağı

Cornelius'un menajeri Per Steffensen, Trabzonspor'un sezona çok iyi bir giriş yapan Danimarkalı golcüsü Andreas Cornelius'a Belçika ekibi Club Brugge'ün talip olduğunu duyurdu.

Club Brugge'den Cornelius atağı
Club Brugge'den Cornelius atağı
GİRİŞ 07.08.2022 18:18 GÜNCELLEME 07.08.2022 18:19
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Trabzonspor 'da Andreas Cornelius, sezona müthiş bir başlangıç yaparken kendisine Belçika'dan bir talip çıktı. Club Brugge'ün bu yaz Cornelius için girişimlerde bulunduğu belirtildi. 

Tipsbladet'e konuşan Cornelius'un menajeri Per Steffensen, Club Brugge'ün bu yaz Cornelius'u kadrosuna katmak adına büyük bir isteği olduğunu belirtti. Steffensen, geçtiğimiz yaz Parma'dan Trabzonspor'a transfer olurken Cornelius için Kopenhag ihtimalinin de bulunduğunu fakat şimdi Şampiyonlar Ligi için Trabzonspor ile karşılaşacak Danimarka ekibinin maliyetli bulduğu için transferi istemediğini belirtti. 

Transferi çok zor

Belçika basınından Voetbal Primeur, Cornelius'un Club Brugge'e transferinin pek mümkün olmadığını belirtti. Trabzonspor'un Cornelius için piyasa değeri olarak gösterilen 9 milyon Euro'dan çok daha yüksek bir ücret isteyeceğini ve bu şartlarda Belçika ekibinin transferi gerçekleştiremeyeceği aktarıldı. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bize lazım satmayalım ki 15 mil avro nun altı imkansiz
    Cevapla
  • FBli 1 yıl önce Şikayet Et
    Sağlam golcü en az 15 vermeleri lazim alışmışlar bizden ucuza alıp pahalıya satmaya ya verirse yanlış yapar
    Cevapla
  • omer gumus 1 yıl önce Şikayet Et
    30 40 bandinda avrupada olsa.. sam.. ligi oynar 2 3 gol atarsa burdada 25 30 a gider...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu sanki Avrupa'da şampiyon mu olacaksınız... Türkiye'de şampiyon olsanız ne yazar... yemişim şampiyonluğunu... sonuçta spor yapıyor olsanızda aslolan para kazanmak... adamın piyasası varken gönderin gitsin... gider biri gelir öreki...
    Cevapla
  • Erkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir fenerli olarak böyle golcüler bulduğunuz için tebrik ediyorum biz hala arayiştayiz.))))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle