Trabzonspor, Roma ile görüşmelere başladı!

Trabzonspor, Roma'dan ayrılma ihtimali bulunan Eldor Shomurodov'u kiralık olarak kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.

Trabzonspor, Roma ile görüşmelere başladı!
Trabzonspor, Roma ile görüşmelere başladı!
GİRİŞ 07.08.2022 16:23 GÜNCELLEME 07.08.2022 16:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de İstanbulspor galibiyeti ile başlayan son şampiyon Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Fırtına'da transfer çalışmaları başkan Ahmet Ağaoğlu ve Abdullah Avcı'nın görüşmeleri sonucunda belirleniyor.

Bordo Mavili ekip, Roma'dan ayrılma ihtimali bulunan forvet oyuncusu Eldor Shomurodov'u kiralık olarak kadrosuna katmak için görüşmelere başladı. Oyuncu için birçok İtalyan kulübü de Roma'ya teklif yaptı.

Roma ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Özbek forvet, geçtiğimiz sezonu Genoa'da kiralık olarak geçirdi. Kariyerinde toplam 221 maça çıkan 27 yaşındaki futbolcu 45 gol, 23 asistlik istatistiğe imza attı. (Sabah)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Kalpoglu 1 yıl önce Şikayet Et
    Özbek asıllı bize iyi uyum sağlar bence kiralık değilde transfer olması iyi olur
    Cevapla
  • fatih akman 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor daha etkili transferler yapmalıydı.
    Cevapla
  • Bahadır Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    Yani transferler biraz iyi açıkçası
    Cevapla
  • Hakan 61 1 yıl önce Şikayet Et
    Aslanım Trabzon basarilar inşallah anlasirsiniz
    Cevapla