Yunus Mallı'nın sözleşmesi feshedildi!

Trabzonspor'da Yunus Mallı'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Yunus Mallı, fesh açıklamasının ardından Kasımpaşa'ya imza attı.

Yunus Mallı'nın sözleşmesi feshedildi!
Yunus Mallı'nın sözleşmesi feshedildi!
GİRİŞ 27.07.2022 17:42 GÜNCELLEME 27.07.2022 18:13
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Kulübü, futbolcusu Yunus Mallı ile sözleşmenin karşılıklı feshedildiğini bildirdi.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, "Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Yunus Mallı arasındaki 1 Şubat 2021 başlangıç ve 31 Mayıs 2023 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya 7 milyon lira tutarındaki fesih tazminatı 10 taksit halinde ödenecektir." ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan Trabzonspor Kulübü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Yunus Mallı'ya emeklerinden dolayı teşekkür ederek, kariyerinde başarılar diledi.



Kasımpaşa'ya imza attı

Trabzonspor'dan ayrılan Yunus Mallı, Kasımpaşa'ya transfer oldu. Transferi duyuran Kasımpaşa Kulübü açıklamasında, "Yeni transferimiz Yunus Mallı, Kemerburgaz Tesislerimizde Sportif Direktörümüz Muhammed Emir Saraç'ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı." ifadelerine yer verdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 14
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunus Mallı kumaşı iyi bence pişmanlık yaşatabilir.
    Cevapla
  • Temelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Başkanım son 2 yılda bir çok yerli ve yabancı oyuncu alıp TL ve döviz cinsinden bonservis ve maaş verildi ancak çok sayıda fesih ve gönderme var. Yerli genç alıyoruz sonra gönderiyoruz, bedava kiralıyoruz. Koita gibi yabancılara boş yere yüksek ücretler ödüyoruz. Buna bir son vermeli aldığımız ister yerli, genç veya yabancı olsun bu işe son vermeliyiz.
    Cevapla
  • Taraftar61 1 yıl önce Şikayet Et
    Bari paranın tamamını verseydiniz de kadroda kalsaydı. Bu kaçıncı fesih tazminatı oldu. Bunun için lütfen daha fazla transfer yapmayın. Edgar ve Nwakaeme 'yi geri getirin. Aldığınız adamlara seneye fesih tazminatı ödersiniz.
    Cevapla
  • Madmax 1 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyeye bu kadar topcu geldi oynamadan hatta transfer oldu 1 ay sonra gitti bur daki yorum yapan kardeş yunus malli Kasım.pasada iyi top oynadığı zaman ne diyeceksin
    Cevapla
  • Mehmetkeser01 1 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah avcının hataları sonucu yapılmış bir transfer.koita ve Yunus Mallı nin ücretlerini Abdullah avcı cebinden ödesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle