Abdullah Avcı'ya sert tepki! "O forma kutsaldır"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın Empoli maçında Dorukhan Toköz'e "Eskişehirspor'da oynamıyorsun ki" şeklinde yaptığı uyarıya Eskişehirspor'dan sert tepki geldi.

Abdullah Avcı'ya sert tepki! "O forma kutsaldır"
Abdullah Avcı'ya sert tepki! "O forma kutsaldır"
GİRİŞ 26.07.2022 00:48 GÜNCELLEME 26.07.2022 00:50
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'da sürdüren Trabzonspor, hazırlık maçında Empoli ile karşı karşıya geldi.

Bordo-Mavili ekip mücadeleyi 1-0 kaybederken teknik direktör Abdullah Avcı'nın futbolcusu Dorukhan Toköz'e yaptığı uyarı Eskişehirspor'un tepkisini çekti.

"Eskişehirspor'da oynamıyorsun ki..."

Empoli maçının 2. yarısında tecrübeli teknik adamın Dorukhan Toköz'e söylediği, "Doruk. Bırak orayı. Yusuf içeri giriyor az önce de aynısı oldu. Dün dedim size. Arka üçlüyü bozma, önünde Yusuf var, kaç kere söyledim. Eskişehirspor'da oynamıyorsun ki..." sözleri canlı yayına yansıdı.

Eskişehirspor'dan sert tepki

Bunun üzerine Eskişehirspor, sosyal medya hesabından Abdullah Avcı'nın ifadelerine tepki gösterirken, "O forma kutsaldır nasip olmaz herkese!" ve "Anadolu’da futbol devrimini başlatan kulübümüzün kutsal formasına dil uzatan Abdullah Avcı’yı camiamız ve şehrimiz adına kınıyoruz." ifadelerinin yer aldığı paylaşımlar yapıldı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 54
  • Kazim peker 1 yıl önce Şikayet Et
    Forma tabi cok kutsal canim 2010 2011 den bilirizzz bide divas var pardon sivas onunkide ayni cok kutsal tabi tabi
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Dorukhan Eskişehirli, o yüzden eskişehirsporda oynamıyorsun diyor.. burda vurgulamak istediği mahalle arasında top oynamıyorsun! Bunu bu şekilde ciddiye almanın tek amacı reklam.. Maalesef burada işler böyle..
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    İfade yanlış olmuş ama art niyet yok bence. Maçın heyecanı ile söylenmiş bir söz.
    Cevapla
  • Selami 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyüklük karşılaştırmasına gerek yok! Mahalle muhabbeti gibi hemen herkes bu tür benzetmeleri yaparken normal, ama biri söyleyip sosyal medyaya düştümü tamam... Boş muhabbetlere zamanımız çok bizim.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Avcı,ya kişisel olarak saygı duyarım. Ancak, Trabzonspor,a geldiği günden beri eleştiriyorum, haklı çıktığım da ortada.Geçen seneki şampiyonluk, hocanın ve oyuncuların çok iyi olduğundan değil, diğer takımların çok kötü oluşundandır. Yaptıkları üç hazırlık maçı gösterdiği, bu sezon, bu oyun vebtaktikle takım nal toplar, oyun ileti pas yapılarak oynanır, bunlar kendi kalecilerine geri pas yapma rekoru kırıyor. Hoca bunu görmüyor mu? Neden takıma müdahale etmez. Bu gidişle Avcı hoca, ismini vermeyeceğin, meşhur bir hoca gibi devamlı takım arar duruma gelecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle