Erce Kardeşler, Hatayspor'da!

Hatayspor, Trabzonspor’dan ayrılan kaleci Erce Kardeşler ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Erce Kardeşler, Hatayspor'da!
Erce Kardeşler, Hatayspor'da!
GİRİŞ 20.07.2022 15:17 GÜNCELLEME 20.07.2022 16:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Erzurum’da kamp çalışmalarını sürdüren Hatayspor, transfer çalışmalarını da ara vermeden sürdürüyor. Kaleci arayışında mutlu sona ulaşan bordo-beyazlı ekip, Trabzonspor’da forma giyen Erce Kardeşler ile resmi sözleşme imzaladı.

28 yaşındaki kaleci ile yapılan imza törenine Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş da katıldı. Hatayspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz sezon Trabzonspor forması giyen kaleci Erce Kardeşler, Onursal Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın katıldığı imza töreniyle kendisini 4 yıllığına bordo-beyaz renklerimize bağlayan imzayı attı. Erce Kardeşler’e hoş geldin diyor, armamız altında sonsuz başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Bursaspor, Altınordu gibi takımlarda forma giyen Erce Kardeşler, 2019-2020 sezonunda Trabzonspor’a transfer oldu. 3 yıl Trabzonspor’da forma giyen Erce, son sezonda 5 maçta oynadı.

Trabzonspor, öğle gün içinde oyuncu ile yolların ayrıldığını ve Hatayspor'un kendilerine sözleşme fesih bedeli olarak 400.000 euro ödeyeceğini KAP'a bildirmişti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Niye 1 yıl önce Şikayet Et
    Niye aldın niye sattın derler adama...
    Cevapla
  • ??? 1 yıl önce Şikayet Et
    4 yuz bin euro ama ismi rony tony jonny olsaydi en az 2 milyon eurodan baslardi bizim dort buyutulmusler ronilere tonilere jonnylere milyonlari vermeye dunden hazirlar...
    Cevapla
  • T.S 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun
    Cevapla
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok pişman olacaklar Seneye 4milyona da alamazlar geri
    Cevapla
  • ??? 1 yıl önce Şikayet Et
    Hataya gidiyormus yanii hata ya hata yapmaya hatta yapmaya gidiyormus
    Cevapla