Trabzonsporlu Gervinho, Aris için Yunanistan'a gitti!

Abdullah Avcı'nın kadro planlamasında yer almayan Gervinho, Yunan temsilcisi Aris'le sözleşme imzalamak için Yunanistan'a gitti.

GİRİŞ 15.07.2022 21:41 GÜNCELLEME 16.07.2022 19:04
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yeni sezonda Abdullah Avcı'nın kadro planlamasında yer almayan Gervinho'ya, Trabzonspor 'kulüp bul' mesajı göndermişti. Fildişili futbolcu da Aris'le her konuda anlaşmaya vardı. 35 yaşındaki oyuncu, sağlık kontrolleri için Yunanistan'a gitti.

Geçtiğimiz sezon çapraz bağları kopan Gervinho'nun sözleşmesi dondurulmuş, hemen ardından Trabzonspor yıldız oyuncuyla bu sezondan itibaren geçerli olmak üzere yeni sözleşme imzalamıştı.

Sağlık kontrolleri sonrası imza atması bekleniyor

Tecrübeli kanat oyuncusu, Yunan temsilcisi Aris ile her konuda anlaşmaya varmıştı. Gervinho bugün akşam saatlerinde komşuya gitti. Başarılı futbolcu, Yunanistan Havalimanı'nda Aris atkısıyla da poz verdi. Deneyimli oyuncunun sağlık kontrolleri sonrasında resmi imzayı atması bekleniyor.

Gervinho geçen sezon Bordo-Mavililer'le 13 maça çıkıp 2 gol, 1 asistlik performans sergilemişti.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Tsli 1 yıl önce Şikayet Et
    Hoca iyi takım kurdu. Geçen sene başından 3 gömlek iyiyiz. Şampiyon lige kalabilirsek Trabzon yürür bence. Şampiyonluğa gelince rakipleri seyretmek gerek.
    Cevapla
  • vayyyy babooooooo 1 yıl önce Şikayet Et
    ben anlamiyorum adam sakat degilse neden gonderiyorsunuz devre arasi bircok genc alindi simdi hepsini bedelsiz gonderiyorsunuz bizim yonetimde şasirdi suan resmen akil tutulmasi yasiyor
    Cevapla
  • Tsli 1 yıl önce Şikayet Et
    Maliyet. Yabancı sayısı fazla olunca ceza ödüyorsun federasyona. Buda oyuncu maliyetini artırıyor.
    Cevapla
  • Fizmeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Benimde bu yıl umudum hiç yokk, macartakımıyla yapılan hazırlık maçını 5,10dakika izledim hiç tat vermiyor umarım biraz uyanırlar
    Cevapla
  • Hasanbb 1 yıl önce Şikayet Et
    Ts yerinde saydı ve kan kaybetti. Bu sene hedefi olmayan bir takımız. Geçmiş olsun
    Cevapla
  • Ufuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Anca oyuncu gönderiyoruz hani kimi aldık adam akıllı kaç kulvarda mücadele edeceğiz bir iki takviye yetmez herkes birşeyler yaptı
    Cevapla
  • Lazoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sezonda da hakemler bizi şampiyon yaptı zaten, kimse duymasın:))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle