Trabzonspor'da 5 ayrılık birden! Biletleri kesildi

Trabzonspor'da Trezeguet transferiyle yabancı sayısı 17’ye çıkıyor. Bordo-Mavililer en az 5 yabancı isimle yolları ayırmayı planlıyor.

Trabzonspor'da 5 ayrılık birden! Biletleri kesildi
Trabzonspor'da 5 ayrılık birden! Biletleri kesildi
GİRİŞ 03.07.2022 09:48 GÜNCELLEME 03.07.2022 21:32
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Denswil’i takımda tutan Trabzonspor, sözleşmesi sona eren Nwakaeme ile yollarını ayırdı, kiralık sözleşmesi biten Puchacz Almanya’ya geri döndü. Yabancı olarak Larsen’i kadrosuna katan Fırtına’da, Trezeguet transferiyle sayı 17’ye çıkıyor.

Bordo-Mavililer, kadroda ciddi bir operasyon yapacak. Kiralıktan dönen Flavio ve Diabate kesin yolcu. Trondsen ile Koita’dan da kendilerine kulüp bulmaları istendi. Bu 4 ismin yanı sıra geçtiğimiz sezon çapraz bağ sakatlığı geçiren ve 1 yıl daha kontratı bulunan Gervinho’nun elden çıkartılması düşünülüyor.

Ancak yabancı oyuncuların garanti kontratlarının bulunması, yönetimin işini zorlaştırıyor. Bordo-Mavililer, en az hasarla bu isimlerle yolları ayırmayı hedefliyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenevbahçe bu sene hakem odalarını basamadığınız için şampiyon olamadınız.
    Cevapla
  • Fenerbahçe 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'miz nokta 7 transfer yaptı mevcut geçen sene iyi oyuncuları tutmayı başardı daha nokta transferler gelecek solbek kaleci forvet stoper
    Cevapla
  • YAŞAR DİKBIYIK 1 yıl önce Şikayet Et
    SAYİN. Abdüllah avci takımı. Sen bu.sene avrupada hedefe ulaşamadan senden bir şey olmaz ne istediysem alındı sıra sende iyi düşün taşın ona göre erce kardeşlerden. NE istedin o ÇÖCÜK oynamak. İÇİN geldi. Oynatmadı sonra. Sat yarın ona. İhtiyacın. Olacak. Ama yok sende. Ersun. Yanal gibi. Borç. Batağına. Düşürme. BİZİ sönra. Çekip. Gidersen. Olmaz bunu. Bilesin
    Cevapla
  • Kuzma 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaşar abi ilkokula başla
    Cevapla
  • Hamsi kavakda 1 yıl önce Şikayet Et
    13 hakemler ile yeni sözleşme yapılmış ise kesin şampiyon olurlar
    Cevapla
  • Berk 1 yıl önce Şikayet Et
    Haha kudur :) onu da aldik yine biz sampiyonuz
    Cevapla
  • mahmuthan 1 yıl önce Şikayet Et
    sizin gibi ts tarlaları sürmedi.Tsnin en az 4 sampiyonlugunu çaldınız.Ne yaptiysam fb icin yapttim diyen bir başkanımız olmadı çok şükür.
    Cevapla
  • suleyman 1 yıl önce Şikayet Et
    biz siz olmadik sercem biz hakemleri tranfer etyesdik 38 sene sonra sompiyon olmazdik sizin gibi herkesi satinalarak kirli sampiyonluklar yasardik
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Hepsini Giresun a verin maaşlarını yarı yarıya ödeyelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle