Trabzonspor'dan Güven Yalçın sürprizi!

Trabzonspor'un Beşiktaş'la sözleşmesi biten Güven Yalçın'la pazarlık halinde olduğu belirlendi.

GİRİŞ 30.06.2022 11:07 GÜNCELLEME 30.06.2022 11:19
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da golcü arayışı hız kesmeden devam ediyor. Koita ile yollarını ayırmak isteyen bordo-mavililer, Cornelius ve Djaniny’nin yer aldığı hücum hattını yetenekli bir isimle güçlendirmenin planlarını yapıyor.

 GÜVEN YALÇIN İLE PAZARLIK HALİNDE

Karadeniz ekibinin, Beşiktaş ’la sözleşmesi biten Güven Yalçın’la pazarlık halinde olduğu belirlendi. Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın onay verdiği 23 yaşındaki futbolcunun menajeri vasıtasıyla Trabzonspor’la görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi. Bordo-mavililerin maddi konularda anlaşma sağlanması halinde serbest durumda bulunan Güven’e imza attıracağı ileri sürüldü. Güven’in Serie B ekibi Genoa’nın listesinde olduğu da iddia edildi.

ANLAŞMA YAKIN 

Karadeniz ekibi, Umut Bozok ve Haji Wright’la da pazarlıklara devam ediyor. Danimarka ekibi Sönderjyske ile 2024’e kadar sözleşmesi bulunan Wright konusunda kulüplerin transferi bitirmeye yakın oldukları savunuldu. Aradaki son pürüzlerin giderilmesi halinde geçen sezon Antalyaspor forması giyen 24 yaşındaki ABD’li oyuncunun sözleşme imzalayacağı kaydedildi. (Milliyet)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10
  • ömerB 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı Trabzonspor alsın yüzde yüz başarılı olur Trabzonsporda aha buraya yazıyorum ✋
    Cevapla
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    yapılabilecek en doğru transfer
    Cevapla
  • alTaN 1 yıl önce Şikayet Et
    Sampiyon yapti derler adama
    Cevapla
  • Carsambali 1 yıl önce Şikayet Et
    O kadar aldigin genc oyunculari ne yaptin diye sorarlar adama..
    Cevapla
  • Efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle alınmalı yerli Benzema bence.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle