Jose Mourinho, Abdülkadir Ömür'e gözünü dikti!

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'un şampiyonluğunda büyük pay sahibi isimlerden olan Abdülkadir Ömür, Roma'nın transfer listesine girdi.

Jose Mourinho, Abdülkadir Ömür'e gözünü dikti!
Jose Mourinho, Abdülkadir Ömür'e gözünü dikti!
GİRİŞ 26.06.2022 21:12 GÜNCELLEME 26.06.2022 21:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trabzonspor ve A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Abdülkadir Ömür için Roma harekete geçti. İtalyan ekibinin teknik direktörü Jose Mourinho'nun 23 yaşındaki ismi transfer listesinin başına yazdığı ve teklif yapacağı öne sürüldü.

Sporx'in Tuttomercato'dan aktardığı habere göre, Roma'nın dünyaca ünlü Portekizli menajeri Jose Mourinho, orta sahada Abdülkadir Ömür'ü düşünüyor. Haberde Abdülkadir'in forvet arkası ve kanatta oynayabildiği, çok yönlü bir oyuncu olduğu ifade edildi.

TRABZONSPOR, MANCHESTER CITY'NİN TEKLİFİNİ REDDETMİŞTİ

Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür, Milan, Atalanta gibi İtalyan takımlarının dışında İspanyol ekibi Sevilla'nın da listesinde bulunuyor. 23 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon 38 maçta 7 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Ömür'e Transfermark verilerine göre; 10.5 milyon euro değer biçiliyor. Trabzonspor, geçtiğimiz yıllarda Manchester City'nin 23 milyon euroluk teklifini geri çevirmişti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen satın artık
    Cevapla
  • Hasanbb 1 yıl önce Şikayet Et
    Ts luyum. Gitmeli! Teklif varsa gitmeli.
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence Abdülkadir cok ciliz ve ilk 11 de oynayacak oyuncu degil bu sadece benim görüsüm bana saldirmayin Roma kesinlikle transfer yapmaz istatistigi bile kötü
    Cevapla
  • fhg 1 yıl önce Şikayet Et
    kessss
    Cevapla