Trabzonspor'da ilk hedef Umut Bozok

Trabzonspor’da rota golcü transferine dönerken, yönetim ilk olarak Süper Lig’de geçen sezonun gol kralı Umut Bozok ile görüşecek.

Trabzonspor'da ilk hedef Umut Bozok
Trabzonspor'da ilk hedef Umut Bozok
GİRİŞ 21.06.2022 11:26 GÜNCELLEME 21.06.2022 11:26
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yeni sezonda üç kulvarda mücadele edecek olan Trabzonspor kadro derinliği için adımlar atmaya devam ediyor. Şu ana kadar dört transfer açıklayan Fırtına’da rota tamamen golcüye dönmüş durumda.

Geniş listedeki isimleri birbir eleyen ve alternatiflerini ikiye düşüren bordo-mavililer önceliği Umut Bozok’a verecek. Kasımpaşa’da müthiş bir sezon geçiren, 20 kez rakip ağları havalandırarak gol kralı olan 25 yaşındaki futbolcu için tüm şartlar zorlanacak. Yönetim bir yandan oyuncunun bonservisi elinde olan Lorient ile masaya oturacak, bir yandan da Umut’u ikna etmeye çalışacak.

Trabzonspor ilk hamlesinden olumlu bir sonuç alamazsa rotasını Haji Wright’a çevirecek. Geçtiğimiz sezonu Fraport TAV Antalyaspor’da kiralık olarak geçiren ve bonservisi Sonderjyske’de bulunan tecrübeli golcü için görüşmeler yapılacak, Danimarka kulübünün kapısı çalınacak.

Milli aradan sonra bombaları bir günde patlatan ve 4 transfer birden açıklayan bordo-mavililerin golcü transferine de bu hafta nokta koyması bekleniyor. Öte yandan Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın hem Umut Bozok, hem de Haji Wright için olumlu rapor verdiği, ancak önceliğinin Umut olduğu öğrenildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Selim Ünal KONYA 1 yıl önce Şikayet Et
    Antalyaspor daki bu futbolcu istikrar abidesi. Adeta futbol hamalı egosu yok şımarma yok tertemiz tam trabzonsporun aradığı oyuncu özelikleri mevcut inşallah alırız.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    7tane santrafor var oynatacaksan onlari oynat
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    ona gol pası verecek 2 kanat 1 de ortasaga gerek sende de onlar yok belki 3.5 gol atar
    Cevapla
  • Aytekin 1 yıl önce Şikayet Et
    Çözmüşsün işi, bravo
    Cevapla