Trabzonspor'da İrfan Can Eğribayat sürprizi!

Uğurcan Çakır'ın transferi ve yedek kalecilerin kadroda düşünülmemesinin ardından Trabzonspor'da gündeme İrfan Can Eğribayat geldi.

 Trabzonspor'da İrfan Can Eğribayat sürprizi!
Trabzonspor'da İrfan Can Eğribayat sürprizi!
GİRİŞ 20.06.2022 10:45 GÜNCELLEME 20.06.2022 10:45
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'ın Avrupa'ya transfer olma ihtimali, Erce Kardeşler ve Arda Akbulut'un ise kulüp bulmasına izin verilmesinden sonra kaleci arayışları hızlandı.

Gündeme gelen ilk isimlerden birisi Göztepe'nin file bekçisi İrfan Can Eğribayat oldu. Küme düşen İzmir ekibinde süresiz kadro dışı bırakılan 23 yaşındaki kaleciyi, Süper Lig'den çok sayıda kulübün istediği ifade edildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Laz61 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence kaleye Onurdan sonra uğurcanın geçtiği gibi uğurcandan sonrada kağan moradaoğlunun geçmesi lazım altyapıdan kaleci gelmesi lazım
    Cevapla
  • YAŞAR DİKBIYIK 1 yıl önce Şikayet Et
    genç. Ardayı sat git göztepeden. Kaleci. Al çök. İYİ. Fikir ah. Avci. AH yakacan. BİZİ 19 yaşındaki ardayi. Sat 25. Yaşindaki. Kaleciyi. Al. Eh. Ulan. AKIL. Kel. Kafama takıl
    Cevapla
  • Sakarya-Karasu.... 1 yıl önce Şikayet Et
    İkinci sınıftan okulu terk mi ettin....???
    Cevapla
  • TS'li 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanmam. TS alt yapısından kaleci gelir.
    Cevapla