Süper Lig devlerinin Nwakaeme savaşı!

Fenerbahçe ve Beşiktaş, Trabzonspor'la yollarını ayıran Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna katmak için harekete geçti.

GİRİŞ 19.06.2022 09:50 GÜNCELLEME 20.06.2022 00:38
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'la sözleşmesinin bitmesinin ardından yolların ayrıldığı Anthony Nwakaeme, an itibariyla Süper Lig’de transferin en gözde isimleri arasında yer alıyor.

Bordo-Mavililer'in geçen sezonki tarihi şampiyonluğunda başrolü oynayan yıldızların başında gelen Nwakaeme için iki dev karşı karşıya geldi. Fenerbahçe ve Beşiktaş, bonservisi elinde olan 33 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek için büyük bir yarışın içerisine girdi.

Karadeniz ekibinden 3 yıllık kontrat ve toplamda 10 milyon Euro istediği belirtilen Nwakaeme için Beşiktaş, yıllık 2 milyon Euro’nun üzerinde bir teklif yaptı.

Hull City de devreye girdi

Sarı-Lacivertliler’in de Kara Kartal’ın önerdiği paranın üstüne çıkmaya çalıştığı konuşuluyor.

Nijeryalı hücum oyuncusunun, gelecek sezon İstanbul takımlarından birinde oynamaya sıcak baktığı öğrenilirken, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Ingiltere Championship takımı Hull’un da Nwakaeme’yi ikna etme çabasında olduğu bildirildi. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 16
  • crm 1 yıl önce Şikayet Et
    hayrını görüüün.. fakat dikkat edin paranız çöp olmasın...ne futbolcunun, her takında aynı performansı sağlaması mümkün değil.
    Cevapla
  • Fbli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene yaşlılık belirtisi göstermeye başladı. TS tam zamanında kurtuluyor, zirveden düşüşe geçiyor. FB ve BJK'de futbolu çok geriler.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamamen ihanettir takımı mahvetmektir yerle yeksan etmektir takım düşmanlığıdır ve asla böyle bir para hiçbir kulübün cebinde yoktu.futbol federasyonu yetkilileri ve cumhurbaşkanım bu Vurgun'a bu sportif cinayete lütfen engel olun.böyle bir çöpe 2 milyon €'yu gözden çıkarmak demek artık bir daha ayağa kalkamazsın yok olsun anlayışıdır.engel olun lütfen Türkiye'de transfer üst limiti 150.000 Euro'yu asla geçmemelidir. Kulüplerin hepsi batık bitik buhar oldular yok oldular yakında göreceksiniz hep şahit olacağız.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın vahı gitmiş ahı kalmış Nasıl transfer etmeye çalışıyorlar anlayamadım gitti
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    33 yaşında bir yabancıya vereceğin parayla 3 tane yerli genç yıldız alınır. Nedir bu yabancı aşkınız?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle