TFF'nin en genç delegesi, Muhammet Ali Bahar oldu!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun en genç delegesi, 19 yaşındaki Trabzonlu Muhammet Ali Bahar oldu.

TFF'nin en genç delegesi, Muhammet Ali Bahar oldu!
TFF'nin en genç delegesi, Muhammet Ali Bahar oldu!
GİRİŞ 17.06.2022 11:48 GÜNCELLEME 17.06.2022 11:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonunun dün gerçekleştirilen Olağanüstü Seçimli Genel Kurulunda Başkan adayı Mehmet Büyükekşi, başkanlığı seçilirken federasyon tarihine geçen bir durumda yaşandı.

Fatih Karagümrük Kulübü Başkan Yardımcısı olan Trabzonlu 19 yaşındaki Muhammet Ali Bahar, TFF tarihinin en genç delegesi oldu. Hukuk Fakültesi öğrencisi olan Bahar,  19 yaşında TFF Delegesi olmanın kendisi için büyük bir gurur olduğunu ifade ederek, “Bu tarihini anın önünü açan herkese teşekkür ediyorum. Umarım gelecek günlerde ülkemizin her kademesinde bu gençleştirme hareketini görürüz. Ayrıca, gençlere sağlanması gereken bu pozitif ayrımcılığın kadınlara da sağlanması gerekiyor. Gelecek seçimde kadın ve genç delege ve yöneticisi sayısının artmasını temenni ediyorum.” dedi. 

 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • alaattin 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim yolunu açık eylesin.
    Cevapla
  • Okey 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel
    Cevapla