Trabzonspor pazarlık masasında!

Trabzonspor, Trezeguet için istenen 4 milyon Euro'luk bonservisi bedelini aşağıya çekmek için Aston Villa ile pazarlıklara başladı.

Trabzonspor pazarlık masasında!
Trabzonspor pazarlık masasında!
GİRİŞ 12.06.2022 11:35 GÜNCELLEME 13.06.2022 00:32
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Anthony Nwakaeme'den bir türlü beklenen geri dönüşü alamayan Trabzonspor, kanat transferinde görüşmeleri sıklaştırdı. Masouras için Olympiakos ile temasları sürdüren ancak Yunan ekibinin yüksek talepleri nedeniyle beklemede olan Trabzonspor, tanıdık bir isme yönelmişti: Mahmoud Trezeguet...

Sezonun ikinci yarısını Başakşehir'de kiralık geçiren Mısırlı yıldız, çıktığı 13 lig maçında 6 gol atarken, 4 de asist yaptı. Aston Villa'ya geri dönen 27 yaşındaki oyuncu, kadroda düşünülmüyor. Premier Lig ekibiyle 1 yıl sözleşmesi kalan Trezeguet için Aston Villa'nın 4 milyon Euro'luk bonservis talebi var. Bordo-Mavililer bu rakamı düşürmeye çalışıyor.

AMAÇ KAMPA KADAR TRANSFERİ BİTİRMEK

Fenerbahçe'yle de adı anılan Trezeguet için teknik direktör Abdullah Avcı'nın olumlu yönde rapor verdiği belirtilirken, oyuncunun Trabzonspor'a sıcak baktığı öğrenildi. Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek isteyen Trezeguet, transferi konusunda kulübünden kolaylık bekliyor. Hem oyuncu tarafı hem de Aston Villa ile pazarlıklarını sürdüren Trabzonspor, kanat transferini kampa yetiştirmek amacında. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 11
  • aykut 1 yıl önce Şikayet Et
    bitik futbolcu
    Cevapla
  • TS'li 1 yıl önce Şikayet Et
    TS mevcut kadroya ön elemeyi geçmek için 200'er bin Euro pirim versin. Topçular ona göre çalışsın. Başka transfere ihtiyaç yok. Nwakaeme TS'den daha yüksek para alacağı bir kulüp buluyorsa gitsin. Onun için de iyi olur.
    Cevapla
  • bayram Karaahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    On numara transfer olur.Nwakameyi unutturur.4 değil 14 milyon eder.
    Cevapla
  • bilim 1 yıl önce Şikayet Et
    ne asalak futbol yöneticileri sanki dünyada futbolcu kalmamış gibi birinin talip olduğuna diğerleri üşüşüyo fiyat artıyor yabancılar para kazanıyor kulüpler kaybediyor
    Cevapla
  • hakan 61 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi hayırlısı çok iyi olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle