İtalyan basını duyurdu! Mert Müldür...

1 yıldır Kaan Ayhan’ın ismi Trabzonspor’la anılırken, Abdullah Avcı’nın Sassuolo’daki esas hedefinin Mert Müldür olduğu belirtildi.

İtalyan basını duyurdu! Mert Müldür...
İtalyan basını duyurdu! Mert Müldür...
GİRİŞ 06.06.2022 09:42 GÜNCELLEME 06.06.2022 22:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, son 3 transfer döneminde de Kaan Ayhan’ı kadrosuna katmaya çalışırken, İtalyanlar’a göre Mert Müldür için teknik direktör Abdullah Avcı daha istekli. Çizme basınında Bordo-Mavililer’in 23 yaşındaki savunmacıyla yakından ilgilendiği ve Sassuolo cephesinin nabzını yokladığı belirtildi. Fakat hem maliyet faktörü hem de oyuncunun olası bir ayrılıkta kariyerine Avrupa’da devam etme isteği nedeniyle transferin gerçekleşme ihtimali zor gösteriliyor. Sassuolo’nun 2019’da 4.7 milyon Euro ödeyerek Rapid Wien’den kadrosuna kattığı Mert, geçen sezon Serie A’da 31 karşılaşmaya çıktı.

8 milyonluk beklenti

Hem sağ bek hem de stoperde görev yapan gurbetçi yıldız, Abdullah Avcı’nın “2 oyuncu almak yerine, farklı bölgeleri kapatabilecek tek futbolcu alabiliriz” tanımına uyuyor. Fakat olası bir transfer pazarlığında İtalyan ekibinin 8 milyon Euro’dan kapıyı açması bekleniyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Alin 1 yıl önce Şikayet Et
    Aman ha çok boş bir oyuncu sakın haaa
    Cevapla