Trabzonspor'dan Boateng pazarlığı!

Trabzonspor transfer planlamasını Şampiyonlar Ligi'ne göre yapıyor. Lyon forması giyen Jerome Boateng'i listenin başına yazan bordo-mavililerin Fransız ekiple temaslarını sürdürüyor.

Trabzonspor'dan Boateng pazarlığı!
Trabzonspor'dan Boateng pazarlığı!
GİRİŞ 04.06.2022 14:21 GÜNCELLEME 04.06.2022 14:22
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yeni sezonda maaş bütçesini 30-35 milyon Euro arasında tutmayı hedefleyen Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalırsa bu parayı direkt çıkartmış olacak.

Dolayısıyla Bordo-Mavililer'de tüm planlar Devler Ligi üzerine yapılıyor. Play-Off turunda oynayacağı iki maça kilitlenen Fırtına, transferde 1-2 bölgeye deneyimli oyuncu almayı hedefliyor. Jerome Boateng de bu isimlerden biri.

Teknik direktör Abdullah Avcı, 2 kez Şampiyonlar Ligi'ni kazanan, Avrupa'nın 1 numaralı organizasyonunda tam 85 maça çıkan Boateng'i stoper listesinde üst sıraya yazmıştı. 33 yaşındaki Alman yıldız için Lyon'la görüşmeler sürüyor. Karadeniz ekibi, yarı maaşını ödeyerek Boateng'i 1 seneliğine kiralamak amacında.

FRANSIZLAR GÖNDERECEK

Kadroda ciddi bir revizyona gidecek olan Fransız ekibi, Boateng'le yollarını ayıracak fakat rakamın yükseltilmesini istiyor. Vergilerle 4.2 milyon Euro kazanan başarılı stoper konusunda önümüzdeki hafta oldukça hareketli geçecek.

Abdullah Avcı da Boateng için maliyet faktörüne dikkat çekerken, "Marka bir isim. Son durumuna bakıyoruz. Ekonomik şartlar oluşursa isteriz." yorumunu yapmıştı.

KAYNAK: FANATİK
Candaş Aşık Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Candaş Aşık
YORUMLAR 5
  • SC Freiburg.... 1 yıl önce Şikayet Et
    Başka adam mı kalmamış ; bu adam Trabzon'a ayak uyduramaz
    Cevapla
  • ts61 1 yıl önce Şikayet Et
    sosa ve hamsik gibi isimler içinde aynı şey söylendi ayrıca sadece opsiyonlu bir şekilde kiralanacak
    Cevapla
  • Alper 1 yıl önce Şikayet Et
    Korku başladı üç büyütülmüş takımda
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    cok korktut. Eski kiz arkadasi öldü bunun, bunada sende suclusun dediler, Bayernden böyle ayrildi. Ruhen bitik bir oyuncuyu ancak siz transfer edersiniz zaten.
    Cevapla
  • HARAMİDERE li 1 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Avcı gençleri sevmez o yaşlıları sever
    Cevapla