Nwakaeme'ye son çağrı! Trabzonspor cevap bekliyor

Nijeryalı’ya Nwakaeme'ye son teklifini yapıp beklemeye çekilen Trabzonspor, cevaba göre transfer politikasını netleştirecek.

Nwakaeme'ye son çağrı! Trabzonspor cevap bekliyor
Nwakaeme'ye son çağrı! Trabzonspor cevap bekliyor
GİRİŞ 02.06.2022 11:21 GÜNCELLEME 02.06.2022 11:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trabzonspor yönetimi, bugüne dek anlaşma sağlayamadığı ve bir ara kopma noktasına geldiği Anthony Nwakaeme’den tam olarak vazgeçmiş değil. Bordo mavililer, yıllık 1.5 milyon Euro artı bonuslar ve imza parası ile birlikte 2 milyon Euro teklif ettiği Nijeryalı futbolcudan hâlâ yanıt bekliyor. Türkiye’den ve Avrupa’dan birkaç kulüple görüştüğü belirtilen Nwakaeme’nin kalacağını ümit eden yönetim, 33 yaşındaki futbolcudan gelecek cevaba göre Transfer rotasını netleştirecek. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yaklaşık 9 aydır sözleşme yenilemek için görüştükleri Nwakaeme’nin kısa sürede cevap vermesini beklediklerini söyledi.

3 milyon euro maaş talep ediyor

Trabzonspor’da sözleşmesi sona eren Nwakaeme’nin yıllık 3 milyon Euro maaş istemesi üzerine görüşmelerin tıkandığı ifade edilmişti. Tecrübeli futbolcuyu Süper Lig’in yanı sıra yurt dışından da gelen teklifler bulunuyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Emrullah 1 yıl önce Şikayet Et
    33 yasinda gönderin gitsin 3 milyon euroya gidin Afrika dan güney amerikadan Almanya 2 lig den futbolcular bakın Almanya daki 2 .lig deki futbolcular türkiye deki futbolculara 10 Ceker bu bir gercek
    Cevapla
  • Alp 1 yıl önce Şikayet Et
    Aldığı paranın hakkını vermişmidir oyarım bir konu , ama para için bilerek tam kapasite ile oynamadığı aşikar.ahlak paradan önemlidir böyle davranan oyuncuları uzaklaştırmak gençlerinde önünü açar.
    Cevapla
  • Kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu oyuncuya 3 milyon Euro vermek TS'nin ekonomik disiplini bozar. Ama kendisine bu parayı veren varsa gitsin. Nihayetinde TS'ye bir kötülüğü dokunmamıştır. Başka bir kulüpte 3 milyon kazanmasını TS'yi üzmez.
    Cevapla
  • Emirhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim ne derse desin artık çok sıkıcı oldu konu yol vermek gerekiyor.
    Cevapla