Trabzonspor, Halil Akbunar için Göztepe ile görüşecek!

Abdullah Avcı, her iki kanatı yedekleyecek yerli oyuncu olarak Halil Akbunar’ın ismini yönetime verdi. Bordo-Mavililer, önümüzdeki hafta Göztepe cephesiyle görüşme yapacak.

Trabzonspor, Halil Akbunar için Göztepe ile görüşecek!
Trabzonspor, Halil Akbunar için Göztepe ile görüşecek!
GİRİŞ 30.05.2022 09:52 GÜNCELLEME 30.05.2022 22:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Hücum hattındaki yerli kalitesini artırmak isteyen Trabzonspor’da, Halil Akbunar gündemde. Göztepe’nin kaptanı, sezon başında yine Bordo-Mavililer’in radarındaydı. Ancak yüksek bonservis bedeli nedeniyle transfer olmamıştı. İzmir ekibinin küme düşmesinin ardından 28 yaşındaki yıldızın yaz döneminde ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın öncelikli hedeflerinden olan Halil konusunda önümüzdeki hafta görüşme yapılacak. Bu transferde Halil Akbunar da bizzat kulübüyle görüşüp, kendisine kolaylık gösterilmesini istiyor. 

En fazla 1.5 milyon Euro

Trabzonspor, 1, 1.5 milyon Euro civarında bir bonservis bedeliyle transferi gerçekleştirmek amacında. Halil’in İstanbul’dan da talipleri bulunmasına rağmen başarılı futbolcunun önceliğinin Trabzonspor olduğu öğrenildi. Abdullah Avcı, daha önceki gibi transferde bizzat sürece dahil olacak.  

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne en fazla 1.5 milyon mu? İsmi Hans olsaydı en az 5 milyondu.
    Cevapla
  • Lazover 1 yıl önce Şikayet Et
    İsterse karim benzema olsun Sampiyonun verecegi limit belli. En üst limitimiz isterse gelir isterse gelmez Topçu mu yok?
    Cevapla
  • Hasanbb 1 yıl önce Şikayet Et
    Ts a gelsede çok verimli olamaz.Bence büyük takımlarda iş yapacak bir yetenek değil.
    Cevapla
  • ömerB 1 yıl önce Şikayet Et
    1,5 milyona bu zamanda krampon vermiyorlar
    Cevapla