Ağaoğlu’ndan Ahmet Çalık’ın ailesine taziye ziyareti

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, trafik kazasında hayatını kaybeden İttifak Holding Konyaspor oyuncusu Ahmet Çalık’ın Konya’da yaşayan ailesini ziyaret ederek minyatür şampiyonluk kupası ve madalya hediye etti.

Ağaoğlu’ndan Ahmet Çalık’ın ailesine taziye ziyareti
Ağaoğlu’ndan Ahmet Çalık’ın ailesine taziye ziyareti
GİRİŞ 29.05.2022 19:30 GÜNCELLEME 29.05.2022 19:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Lig 2021-22 Ahmet Çalık sezonunda şampiyon olan Trabzonspor’un başkanı Ahmet Ağaoğlu, Ocak ayında Ankara’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ve ismi bu sezon Süper Lig’e verilen İttifak Holding Konyaspor oyuncusu Ahmet Çalık’ın Konya’da yaşayan ailesini ziyaret etti. Ahmet Çalık’ın annesi Nurhan Çalık, babası Ali Çalık ve kardeşi Emir Çalık’a taziye dileğinde bulunan başkan Ağaoğlu’nun ziyaretine İttifak Holding Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ve kulüp yöneticileri de eşlik etti. Duygulu anların yaşandığı ziyaret sonunda başkan Ağaoğlu, Çalık’ın ailesine hatıra olarak minyatür şampiyonluk kupası, şampiyonluk madalyası ve tüm takımın imzaladığı şampiyonluk forması hediye etti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun
    Cevapla
  • ömerB 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Ahmet ağaoğlu başkanımıza
    Cevapla
  • 1903 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sn. Başkan
    Cevapla