Abdülkadir Ömür'e çılgın transfer teklifi!

Trabzonspor'un bu sezonki tarihi şampiyonluğunun mimarlarından Abdülkadir Ömür için Olimpik Marsilya'nın transfer teklifinde bulunacağı belirtildi.

Abdülkadir Ömür'e çılgın transfer teklifi!
Abdülkadir Ömür'e çılgın transfer teklifi!
GİRİŞ 21.05.2022 13:12 GÜNCELLEME 21.05.2022 13:12
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un şampiyonluğunda Abdülkadir Ömür'ün payı yadsınamaz. Bu sezon en golcü sezonunu yaşayarak kariyer rekoru kıran Abdülkadir Ömür, şampiyonluğun mimarlarından oldu ve haliyle transferin de gözdesi konumuna geldi.

Fransız basınında yer alan haberlere göre Marsilya, Ömür için 12 milyon euroyu gözden çıkardı. Fransızlar genç futbolcu hakkında "Valbuena etkisi yapar" yorumunu yaparken, teklifin resmiyet kazanması halinde bordo-mavili kulübün rakamı kabul edeceği belirtiliyor.

ABDÜLKADİR ÖMÜR'ÜN EN İYİ SEZONU

Öte yandan 22 yaşındaki futbolcuya Marsilya dışında Nice de talip. Bu sezon bordo-mavililerle çıktığı 33 maçta 7 gol-4 asistlik bir performans ortaya koyarak en verimli sezonunu geçiren Abdülkadir Ömür'ün Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 9 milyon 500 bin euro.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    12 ye gönderme başkan yusufu17ye gönderdin fransada şampiyon oldu Fransa kulüplerine Yusuf örneği ile git hatta Burak Yılmaz da örnek olabilir Abdulkadir i ucuza vereceğine hiç verme
    Cevapla
  • Dişi Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Fransızlarla çalışan onları söğüşleyen menajerlerin yeni balonu hayırlı olsun. Bu boş tarla topçusuna bırakın 9,5 milyon 950 bin dolar bile fazla.
    Cevapla
  • Anonim 1 yıl önce Şikayet Et
    Komiksin.
    Cevapla
  • Trabzonspor 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz hayal görün. 12 milyon Euro 'ya belki yedek oyuncularımızdan alırsınız. Abdulkadir 25 milyon Euro... Parayı veren düdüğü çalar.
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen herhalde 12 milyon euroyu ne kadar olduğunu bilmiyorsun ederi en fazla 10 daha fazlası yok .
    Cevapla
  • Çılgın 1 yıl önce Şikayet Et
    Çılgın teklif deyince ben de 200 milyon euro falan sandım. 12 milyon çılgın ise 200 milyon ne oluyor merak ediyorum )))))))
    Cevapla
  • Antits 1 yıl önce Şikayet Et
    Eğer 12 veriyorlarsa yanına nwakaemeyide Uğurcanıda verin. Berberinide yanında gönderin. Zira bu traşı orda yapacak berber bulmak zor.
    Cevapla
  • Özgür 1 yıl önce Şikayet Et
    Akıl sormadık ki sana, 12 milyona verilece adam yok bizde,
    Cevapla
  • Antifener 1 yıl önce Şikayet Et
    Dedi bir fenerli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle