Bakasetas ve Siopis’ten Türk Bayrağı ile paylaşım!

Trabzonsporlu futbolcular Bakasetas, Siopis, Uğurcan ve Abdülkadir, Türk Bayrağı ve Yunanistan Bayrağı ile birlikte poz verdi.

Bakasetas ve Siopis’ten Türk Bayrağı ile paylaşım!
Bakasetas ve Siopis’ten Türk Bayrağı ile paylaşım!
GİRİŞ 17.05.2022 22:21 GÜNCELLEME 18.05.2022 16:36
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un futbolcuları Siopis, Bakasetas, Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür; Türk Bayrağı ve Yunanistan Bayrağı ile birlikte poz verdi. 

Futbolcular, şampiyonluk kupasının da yer aldığı fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

Bakasetas, fotoğrafla birlikte yayınladığı mesajda “Genel olarak futbol ve spor; renkleri, dinleri, cinsiyetleri, cinsel yönelimleri, milliyetleri ne olursa olsun insanların yakınlaşmasına yardımcı olmalıdır. Hele hele binlerce insanın anlamsız bir savaştan muzdarip olduğu bu zor zamanlarda. Türk insanından sevgi dolu tonlar alabilecek kadar şanslıyım. İlk günden beri beni çok iyi karşıladın ve sevgini ifade etmekten asla vazgeçmedin. Türk arkadaşlarımla bu unvanı kutlamaktan gurur duyuyorum...” ifadelerine yer verdi.

Siopis ise fotoğrafı paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Savaş, çatışma ve ırkçılık çağında yaşıyoruz. Bu resimle sporun insanları bir araya getirdiğini göstermek istiyorum. Üç yıldır Türkiye'de yaşıyorum ve Türk halkının sonsuz sevgisini kazandım. Farkımız yok, nefretin, bölünmenin, düşmanlığın olmadığı daha güzel günlere inşallah. Hepimiz insanız ve hayata sevgi ve gülümsemeyle devam etmeliyiz. Türk kardeşlerimle bu kupayı kutladığım için çok mutluyum!”

İki oyuncunun paylaşımları kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 11
  • ibrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonsporluların Yunan bayrağı açmalarını çok da şaşırmadım şimdi birileri kızacak ama tarihi gerçekler var zaten Trabzon ismi bile onlardan kalma...Ama benim gönlüm Trabzonun ay yıldıza gönül vermiş vatansever milliyetçi insanları ile.. Boşuna yalaklanmaya lüzum Türkiye nin dostu değiller..
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    bu iki bayrağın bir araya gelmesi türk bayrağına hakarettir
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    o pis bayragi ellemedigi icin Ugurcani tebrik ediyorum, aferim sana.
    Cevapla
  • Insanlik 1 yıl önce Şikayet Et
    Dar kafali adam senin gibilerin yatacak yeri yok
    Cevapla
  • mantıksız 1 yıl önce Şikayet Et
    bu ne saçmalık şimdi yazıklar olsun
    Cevapla
  • caner 1 yıl önce Şikayet Et
    futbol bu anlamıyla güzel, benim çocukluğum milliyetçi ve hatta biraz daha ötesinde ırkçılıkla geçti, yaş biraz daha ilerledikçe, ırkçılığı terkettim, veda hutbesini defalarca okudum ancak ilerleyen yaşlarda kavrayabildim maalesef, ortaokul yıllarında Mevlana ve Yunus Emreleri neredeyse ezberledim.Ders geçmek için yıllık ödevleri her yıl bu isimlerden seçtim, yıllar yıllar sonra öğrendim ki hiç bişey anlamamışım o zamanlar, sadece sayfalarca dolma kalemele yazmışım. Hoşgörünün ne olduğunu şimdi daha yeni yeni kavrıyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle