Trabzon yerel basınında şampiyonluk coşkusu!

Trabzon'da yerel gazeteler, Spor Toto Süper Lig 2021-2022 sezonunda şampiyonluk kupasını törenle alan Trabzonspor'a övgü yağdırdı.

GİRİŞ 15.05.2022 12:22 GÜNCELLEME 15.05.2022 12:58
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Karadeniz'de Sonnokta gazetesi ön ve arka sayfasının tamamında, "Eze eze çıktık düze, kupa ne çok yakıştı bize" başlığını kullandığı haberinde, denizdeki kutlamalar, takımın kupa töreni sonrası sevinç fotoğrafı, başkan Ahmet Ağaoğlu'nun, Marek Hamsik, teknik direktör Abdullah Avcı ve Uğurcan Çakır ile eşi Kübra Çakır'ın kupayla fotoğraflarına yer verdi.

Karadeniz'den Günebakış gazetesi de ön ve arka sayfasının tamamında takımın kupa kaldırdığı fotoğrafları paylaşarak, "Şampiyon Trabzon", "İnadıyla, alın teriyle, bileğinin hakkıyla 2021-2022 sezonunun en büyüğü." ifadelerini kullandı.

Karadeniz gazetesi de ilk sayfasında "Havada karada denizde en büyük bordo mavi", "2021-2022 sezonunun şampiyonu Trabzonspor, kupasını muhteşem bir törenle aldı", "Ayağa kalkın şampiyon Trabzonspor'u alkışlayın" başlıklarını kullanırken, son sayfasında da bordo-mavili takımın kupa ile fotoğrafına tam sayfa yer verdi.

Taka gazetesi de ilk sayfasında "Denizde karada her yerde şampiyon" başlığı altında tam sayfa yer verdiği haberinde, takımın karada, denizde ve kupa törenindeki sevinç fotoğrafları ile son sayfasında da "Emek verenler yaşasın, kıskananlar çatlasın" başlığıyla okuyucularına bordo-mavili takımın kupa törenini duyurdu.

YORUMLAR 32
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Varlığın varlığından bir fenerbahçeli olarak çok rahatsızım bundan sonra galiba şampiyon çok zor oluruz durum onu gösteriyor derhal varı kaldırın
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav bir kıskanıyorki millet sizi sormayın, 40 yılda bir mhk,TFF,medya destegiyle sampiyon olup bir avuc taraftarı olan tese nin neyi kıskanılsın ?
    Cevapla
  • caner 1 yıl önce Şikayet Et
    niye bu kadar zorunuza gitti o zaman
    Cevapla
  • kızılsekili 1 yıl önce Şikayet Et
    :D maraştan selamlar gardaş,şampiyonluk trunda gelemeyenler hariç 200 araçtık
    Cevapla
  • Çepni28 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar, Trabzonspor a tebrikler, alkışlar bu sene onların. İstediği gibi sevinebilirler. Diğer takımlarda şampiyon olduğunda sevinebilirler,gayet normal. Bizede tebrik etmek düşer, sporculuk düşmanlık değil, saygı, sevgidir...
    Cevapla
  • gurgula 1 yıl önce Şikayet Et
    90 dk sahaya yabanci madde atmak dogru tepki miydi? ne zaman medeniyeti ogreneceksin acaba? futbol olarak her ts taraftari kayseriyi takdir etti zaten
    Cevapla
  • Fifa 1 yıl önce Şikayet Et
    Hediye şampiyonlukla hayal aleminde dans ediyorlar.
    Cevapla
  • caner 1 yıl önce Şikayet Et
    kendi takımıyla karıştırdı, alışmışsınız tabi her şampiyonluğun mhk ile geldiğini zannetmek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle