Nwakaeme, Trabzonspor'un teklifini reddetti!

Trabzonspor'da sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Nwakaeme ile yaptığı son görüşmeden de sonuç alınamadı.

Nwakaeme, Trabzonspor'un teklifini reddetti!
Nwakaeme, Trabzonspor'un teklifini reddetti!
GİRİŞ 13.05.2022 11:58 GÜNCELLEME 13.05.2022 11:58
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Kulübü Anthony Nwakaeme ile geçtğimiz gün masaya oturdu ancak taraflar hiç de masadan mutlu kalkmadı.

Gelen bilgilere göre daha önce Trabzonspor Kulübü’nün bonus ve imza parasıyla birlikte verdiği 3 milyon Euro’luk teklifi kabul etmeyen Nwakaeme ile karşılıklı açıklamaların ardından yeniden masaya oturuldu.

YENİ TEKLİFTE SPOR YASASI ETKİSİ

Ancak, Trabzonspor Kulübü bu sefer daha önce verdiği ve Nwakaeme tarafından beklemeye alınan ve kabul edilmeyen şartlar üzerinde spor yasasının da devreye girmesinden sonra değişime gitmek zorunda kaldı.

NWAKAEME KABUL ETMEDİ

Oyuncuya 2 yıllık sözleşme, 1,5 milyon Euro net maaş, 500 bin Euro bonus ve 500 bin Euro imza parası öneren Trabzonspor Kulübü’ne Nwakaeme cephesi olumsuz yanıt verdi.

3 YIL 3 MİLYON EURO

Bordo Mavili kulüpten 3 yıl ve 3 milyon Euro talep ettiğini yönetime ileten Nijeryalı yıldızla bir daha görüşme yapılıp yapılmayacağı belirsizliğini koruyor.

Nwakaeme önceki gün yaptığı açıklamada Trabzonspor’da mutlu olduğunu ve devam etmek istediğini söylemişti, Nijeryalı oyuncunun açıklamalarına ayrıca Abdullah Avcı’da destek vermişti.

Bu anlaşmazlıktan sonra izlenecek yol merak konusu oldu.

"Trabzonspor'dan ayrılışım ancak kulüp beni istemezse gerçekleşir"

Trabzonspor'un ezeli rakibi Fenerbahçe ile görüştüğü iddiaları ortaya atılan 33 yaşındaki futbolcu, Kayserispor ile oynanan kupa maçının ardından yaptığı açıklamada, "Benim geleceğim Trabzonspor'da" diyen yıldız futbolcu, "Söylediğim gibi Trabzonspor başkanı dışında kimseyle görüşmedim. Trabzonspor'u çok seviyorum. Başkanla anlaşmaya yakınız. Benim Trabzonspor'dan ayrılışım ancak kulüp beni istemezse gerçekleşir." ifadeleriyle bordo mavili taraftarların yüreğine su serpmişti. (61saat)

YORUMLAR 106
  • sezer 1 yıl önce Şikayet Et
    trabzonu şampiyon yapan wakaeme. 5 milyon verin kalsın adam. 2 sene daha canavar gibi oynar. giderse trabzon biter, 40 yıl daha şampiyonluk beklersiniz. 2063 yılında şampiyon olursunuz.
    Cevapla
  • crm 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adam görevini yaptı.. artık gitme zamanı.. Türkiyede bir kulüp ile anlaştığı yönünde güçlü istihbaratım var. bırakın gitsin. 3milyon etmez...
    Cevapla
  • İrfan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kayseri macinda bi depar attı kesildi takım atağa kalktı elini kaldırıp bana pas atma dedi.resmen kumsalda gezer gibiydi.yaptigi çok güzel işler oldu şampiyonluğa katkısı oldu fakat bu saatten sonra kalırsa takım tecrübesi ile 1,2 sene öyle böyle futbol oynar ondan sonra jübile giderse zaten biter.saglik olsun yaşattığın güzelliklerden dolayı teşekkür ederiz güle,güle Nwakaeme
    Cevapla
  • Ali AydıN. 1 yıl önce Şikayet Et
    özellikle ilk yoruma baktım ve tüm yorumları okudum ya mutlaka kalmalı diyen çıkmamış demekki bir kamuoyu oluşmun nwakene ye teşekkür etme zamanı gelmiş sağlık olsun bu takımdan kimler gitmediki teşekkürler hakkını aldı aldığını elinden gelen emeği vermeye çalıştı ve bitti 36 yaşında topmu oynuyacak ? güle güle
    Cevapla
  • Salih 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence 3 milyon euro az.. Vakayeme Trabzona azmı maç kazandırdı... Adam sadece yürüdüğü maçlarda bile Trabzona kazandırdı... Bugun 3 kişi karsısında topu ayagında tutabilen kaç oyuncu var... Bugun orta sıraların sıradan Bi oyuncusu bilr 3 milyon avro istiyor....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle