Nwakaeme'nin menajeri açıkladı! 'İmzaya hazırız'

Trabzonspor'un sezon sonunda biten sözleşmesini uzatmak için görüşmelerini sürdürdüğü Nijeryalı yıldız Anthony Nwakaeme'nin menajerinden açıklama geldi.

Nwakaeme'nin menajeri açıkladı! 'İmzaya hazırız'
Nwakaeme'nin menajeri açıkladı! 'İmzaya hazırız'
GİRİŞ 12.05.2022 11:31 GÜNCELLEME 12.05.2022 11:31
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da şampiyonluğun kazanılmasında performansıyla büyük rol oynayan, taraftarın sevgilisi Anthony Nwakeme'nin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bordo mavili yönetim bir süredir yıldız oyuncu ile sözleşme yenilemek için görüşmelerini sürdürüyor.

Nwakaeme'den transfer açıklaması! 'Anlaşmaya yakınız'Nwakaeme'den transfer açıklaması! "Anlaşmaya yakınız"

Nijeryalı golcünün menajeri Deniz Türker, Bordo-Mavili yönetimin sunduğu tüm şartları kabul ettiklerini söyledi.

"Trabzonspor istediği zaman imzayı atarız"

Türker, Fanatik'e yaptığı açıklamada, "Nwakaeme için Trabzonspor'la maaş ve yıl konusunda anlaşmıştık. Sadece peşinat konusunda farklı düşünceler vardı. Nwakaeme, peşinatı nakit istiyordu. Kulüp ise taksitle ödemeye sıcak bakıyordu. An itibariyle oyuncum, Trabzonspor'un taksitli ödeme talebini de kabul etti. Trabzonspor yönetimi istediği zaman kulübe gider yeni sözleşme için imzaları atarız. Biz hazırız" dedi.

2018 yılından bu yana Trabzonspor forması giyen 33 yaşındaki Nijeryalı yıldız bu sezon bordo mavili formayla 34 maçta forma giyerken 13 gol ve 11 asistlik performans sergiledi.

YORUMLAR 32
  • Bilal 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenere imzayı atarsın yakında.
    Cevapla
  • ts. 1 yıl önce Şikayet Et
    hemen imza atılmalı ölüsü 20 gole katkı yapar seneye.
    Cevapla
  • tsss 1 yıl önce Şikayet Et
    bence 40 golden daha fazla katkı yapar.koşmasınada gerek yok bence.yazık okadar koştu ne oldu.koşmasaydı en az 20 gölü vardı.avcıya sesleniyorum bu adam geri koşmasın artık.fener kapmasın aman sosada ağzımız yandı.
    Cevapla
  • enbüyükcimbom 1 yıl önce Şikayet Et
    wakaeme mutlaka trabzonda kalmalı. yalnız başkan sözleşmeye bastonsuz maçlara çıkamaz maddesi koydursun, Çünkü bastonsuz oynayamaz artık.
    Cevapla
  • Trabzonlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Gomis kadar olamaz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonluk kutlamasında seyircinin önünde imza attırılıp güzel bir jest yapılabilir
    Cevapla
  • ts ts 1 yıl önce Şikayet Et
    24 gole direkt katkı yaptı. Dünyada kaç örneği var son maçlara değil sene boyu toplam katkısına bakılmalı. Takımda bu perfomansı gösteren ikinci bir oyuncu var mı? Yarın avrupada seni ileri taşıyacak bu kadar yetenekli ayağın yok aynısını alayım dersen 10 milyon Euro Bu adam 38 yaşına kadar oynar. Son maçlarda ise bence şunu anlattı. Ben olmazssam takım yarım Ben Olmazssam Şampiyonlukta tehlikeye girer . Yine ben olmazssam türkiye kupası da gider net mesaj verdi Yani o bize değil biz ona muhtacız çünkü daha iyisi yok örnek: Hamşik bekasetas visca NWAKAMENİN yokluğunda ne yaptı takımı sırtlayabildiler mi
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    fener 10 kişi kaldı nvakeme olmasa az daha yenilecektik.bir tek o oynuyor.boş kaleye gol atmamak için çok uğraştı.birde kafa vuruşlarında kaleyi tutturmak için okadar çabalıyor.fenere gitmesin.muhtacız sana bırakma bizi.anladık sen olmadan olmuyor.bir daha bize böyle şakalar yapma olurmu.
    Cevapla
  • ilkerkd 1 yıl önce Şikayet Et
    kayseri macında vardı ne oldu. Ts onun olmadığı maçlarıda almasını bildi yerine dinamik biri acilen bakılmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle