Vitor Hugo: Tarif edilemez bir mutluluk

Süper Lig'de şampiyonluk hasretine son veren Trabzonspor'da Vitor Hugo ülkesinin basınına konuştu ve Bordo-Mavili takımın şampiyonluğu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Vitor Hugo: Tarif edilemez bir mutluluk
Vitor Hugo: Tarif edilemez bir mutluluk
GİRİŞ 04.05.2022 13:31 GÜNCELLEME 04.05.2022 13:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Süper Lig'de 38 yıl sonra mutlu sona ulaştı. Kariyerinde 2. lig şampiyonluğunu yaşayan Vitor Hugo, Brezilya basınına konuştu.

UOL Sport'a röportaj veren 30 yaşındaki savunmacı şampiyonluk yorumunda bulundu ve 2010-11 sezonunda yaşananlar hakkında yorum yaptı. Hugo, "2010-11 zezonunda Fenerbahçe ile yaşanan skandal nedeniyle kulüp bu şampiyonluğu 8. şampiyonluk olarak adlandırıyor. Tarif edilemez bir mutluluk. Şampiyon olduk. Bu başarıyı hak ettik mi? Kesinlikle!" ifadelerini kullandı.

Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan eden bordo-mavililerin coşkusu dünyada yankı bulundu. Taraftarların sevincini FIFA dahil birçok uluslararası hesap paylaştı. Brezilalı stoper ise unutamayacakları bir gün yaşadıklarını söylerken, "Cumartesi yaşananlarla hiçbir şey kıyaslanamaz. Maç bittiğinde bütün stadyum çöktü resmen! Taraftarlar sahaya indi. Çılgındı. Sokaklardaki sevinç etkileyiciydi." diye konuştu.

Sezon içinde ağır sakatlık yaşayan ancak beklenenden erken dönen Vitor Hugo, "Normalde önümüzdeki sezon sahalara dönebilirdim. Tedavinin bir parçası olarak Brezilya'ya gittim. Tanrı'ya teşekkürler... Rekor sürede iyileştim. Arkadaşlarıma, aileme, doktorlara fizyoterapistlere teşekkür ederim." yorumunda bulundu.

YORUMLAR 1
  • Gs es Efe 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye’nin tartışmasız en iyi stoperi hugo ve marceo
    Cevapla